728x90: Bol Ad

Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames van Stella is avalon premium fdst. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Stella SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is van het merk Stella en het merk Stella is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Stella e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Stella producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames 2020

De Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is sinds 2020 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze Avalon Premium FDST 2020 Dames. In 2020 is deze Avalon Premium FDST 2020 Dames geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is voorwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door eleon 250w. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Maximale snelheid

De meeste elektrische fietsen hebben een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Een uitzondering zijn de Speed Pedelec fietsen. Die kunnen tot 45 km met een bromfietsplaatje. De Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames kan met ondersteuning maximaal 25 km/u.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer tot 150 (upgrade tot 185 ) kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames heeft een standaard capaciteit van 522 Watt per uur.

Accu type

Het type accu is van belang voor de levensduur van de accu en het uiteindelijke bereik. De Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames is voorzien van een (14,5 ah, 36v) 522 lithium-ion accu.

Standen

De elektrische ondersteuning werkt net als de versnellingen op een normale fiets: je kunt zelf kiezen hoe zwaar (of licht) de ondersteuning is. De Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames heeft 9 ondersteuningsstanden.

Fiets moeiteloos lange afstanden
De Avalon Premium FDST beschikt over een 250W, 42 Nm Stella Eleon voorwielmotor en standaard een 14,5 Ah accu. Hiermee behaal je een afstand tot wel 150 km. Uiteraard met een steuntje in de rug.

Altijd veilig en snel tot stilstand
De hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je veilig tot stilstand komt. Ook al heb je de smaak te pakken, je hoeft je nooit zorgen te maken over je remmen. Want veiligheid boven alles.

Daytime Running Light Technology
De Avalon Premium FDST is standaard uitgerust met Daytime Running Light. De nieuwe dagrijverlichting is uniek en past zich aan het omgevingslicht aan. Zo ben je overdag én 's nachts extra goed zichtbaar.

STELLA AVALON PREMIUM FDST 2020 DAMES

  • Fabrikantcode (sku): Avalon Premium FDST
  • Modeljaar: 2020
  • Motortechniek: Eleon 250W
  • Maximale snelheid met ondersteuning: 25 km/u
  • Maximale actieradius: Tot 150 (upgrade tot 185 ) km
  • Type accu: (14,5 Ah, 36V) 522 Lithium-Ion

Kom je er niet uit bij het kopen van de Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Stella Avalon Premium FDST 2020 Dames

Algemeen

Fabrikantcode (sku) Avalon Premium FDST
Merk Stella
Modeljaar 2020

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 27,2
Framemaat (cm (of inches)) 48, 53, 57
Gewicht zonder accu (kilogram) 24,5

Comfort

Zadel Selle Royal Essenza
Banden Anti-lek banden Vredestein
Standaard Enkele

Veiligheid

Type slot AXA Defender ringslot
Verlichting Spanninga automatisch + Daytime Running Light (eigen ontwikkeling)
ART goedgekeurd

Techniek

Frametype Damesfiets
Aantal versnellingen 8
Type versnellingen Shimano Nexus
Remsysteem Shimano Alivio hydraulische schijfremmen
Wielmaat (inches) 28

E-bike Techniek

Motorpositie Voorwiel
Motortechniek Eleon 250W
Type e-bike Elektrische fietsen
Kracht (Nm) 42
Maximale snelheid met ondersteuning ( km/u ) 25

Accu

Maximale actieradius ( km ) Tot 150 (upgrade tot 185 )
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 522
Type accu (14,5 Ah, 36V) 522 Lithium-Ion

Display & bediening

Type display Stella Eleon
Positie display Stuur
Ondersteuningsstanden 9
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes