728x90: Bol Ad

Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Een e-bikes fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke e-bikes producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex van Popal is e-folt 2.0. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Popal SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex is van het merk Popal en het merk Popal is een populair merk binnen de productgroep e-bikes. Popal e-bikes kun je vinden in winkels en webshops. Popal producten behoren tot de topmerken e-bikes in Nederland. Koop Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex 2019

De Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex is sinds 2019 op de markt. Een wat ouder product wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige producenten van e-bikes vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bij deze E-Folt 2.0 2019 Unisex. In 2019 is deze E-Folt 2.0 2019 Unisex geÔntroduceerd op de markt.

Op welke plek de elektrische motor aan je fiets is bevestigd is ook voor de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex van belang voor de stabiliteit, prijs en comfort. Een middenmotor geeft veel stabiliteit, een voorwiel-motor is minder geschikt voor heuvelachtig gebied en een achterwiel-motor heeft hogere kosten in onderhoud vanwege de (half)open kettingkast. De positie van de motor bij de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex is achterwiel.

Motortechniek

Deze elektrische fiets maakt gebruik van een motortechniek gemaakt door bafang. Wil je meer lezen over de voor- en nadelen en welke de belangrijkste motorsystemen zijn? Bekijk dan ons blog.

Actieradius

Hoe ver je kan fietsen op een volle accu is uiteraard afhankelijk van het weer, de weg en de gekozen ondersteuningsstand. Met de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex elektrische fiets heb je een bereik van ongeveer 90 kilometer.

Accupositie

De accu kan je bij veel fietsen terugvinden bij de bagagedrager maar wordt ook steeds vaker weggewerkt. Let wel op dat de accu eenvoudig te verwisselen is, mocht daar wat mee zijn. De accupositie voor de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex is achterdrager.

Accu capaciteit

Hoe meer stroom er opgeslagen kan worden in de accu tijdens het opladen hoe groter het bereik is. De accu van de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex heeft een standaard capaciteit van 380 wh/36v Watt per uur.

De Popal E-Folt 2.0 is een nieuwe generatie vouwfiets. Hij is compact en voorzien van handige technische snufjes. De accu van deze elektrische vouwfiets is weggewerkt in het frame, maar makkelijk uitneembaar. Tevens heeft de fiets 20 inch wielen, zes versnellingen en V-brakes. Is je telefoon of camera leeg? Geen probleem dan koppel je hem aan de USB-poort en laad je gadgets vliegensvlug op. Op het lcd-display lees je alle belangrijke informatie over je rit zonder moeite af.

POPAL E-FOLT 2.0 2019 UNISEX

  • Fabrikantcode (sku): E-Folt 2.0
  • Modeljaar: 2019
  • Motortechniek: Bafang
  • Maximale actieradius: 90 km
  • Uitneembare accu: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze e-bike producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je e-bikes of staat jouw e-bike keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze e-bike keuzehulp.

Specificaties Popal E-Folt 2.0 2019 Unisex

Algemeen

Fabrikantcode (sku) E-Folt 2.0
Merk Popal
Serie E-Folt
Modeljaar 2019

Fysieke kenmerken

Netto gewicht (kg) 20

Comfort

Verende voorvork

Techniek

Aantal versnellingen 6
Type versnellingen Shimano Tourney TX
Remsysteem V-Brakes

E-bike Techniek

Motorpositie Achterwiel
Motortechniek Bafang
Type e-bike Stadsfiets

Accu

Maximale actieradius ( km ) 90
Accupositie Achterdrager
Capaciteit standaardaccu (Wh) 380 Wh/36V
Uitneembare accu
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

NEW De beste e-bike?
Wij hebben ze voor je verzameld

Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

Winnaars best geteste e-bikes