E-bike review

Review Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic een luxe fiets

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Speciale uitvoering

De Gazelle Orange N380 HMB NuVinci is een speciale uitvoering uit de erg populaire Gazelle Orange serie. Dit model is evenals de andere modellen uit deze serie luxe afgewerkt en voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Het speciale zit hem bij deze fiets in de NuVinci traploze versnellingsnaaf! De fiets is beschikbaar in eclipsezwart/gracezilver. De NuVinci N380 Automatic versnellingsnaaf is het eerste volledig automatische, traploze schakelsysteem voor iedereen die zich geen zorgen meer wil maken over het schakelen. Je stelt eenmaal de door jou gewenste trapcadans in, en het systeem wordt zodanig automatisch aangestuurd dat je altijd even snel trapt, of je nu bergop of bergaf gaat. Hiermee vergroot je tegelijk het bereik van je accu: alleen maar voordelen dus!

De krachtige Bosch middenmotor, de verende voorvork en de verende zadelpen zorgen samen met deze NuVinci naaf voor ultiem rijcomfort. Fijner dan dit wordt het niet, geloof ons maar!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic 2018 Dames
Aangename fiets. Je bent er onmiddellijk mee weg, letterlijk en figuurlijk. Hij voelt heel vertrouwelijk en geeft ook een veilig gevoel. We zijn blij met onze aankoop. Deze fiets is echt een aanrader: rijdt vlot, bediening heel gemakkelijk en oogt nog eens sportief ook. Je bent hem snel gewoon en fietsen is nu hemels! Fijne fiets! Zijn aan het sparen voor een tweede aankoop.
Score: 9.5
ebike-site:
Review Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic 2018 Dames
Dit model is evenals de andere modellen uit deze serie luxe afgewerkt en voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. De NuVinci heeft een fijne traploze versnellingsnaaf! De NuVinci N380 Automatic versnellingsnaaf is het eerste volledig automatische, traploze schakelsysteem voor iedereen die zich geen zorgen meer wil maken over het schakelen. Je stelt eenmaal de door jou gewenste trapcadans in, en het systeem wordt zodanig automatisch aangestuurd dat je altijd even snel trapt, of je nu bergop of bergaf gaat.
Score: 9.1


Conclusie

De NuVinci is een fijne en aangename e-bike. Je stelt eenmaal de door jou gewenste trapcadans in, en het systeem wordt zodanig automatisch aangestuurd dat je altijd even snel trapt, of je nu bergop of bergaf gaat. Je bent er onmiddellijk mee weg, letterlijk en figuurlijk. Dit model is net zoals de andere modellen uit deze serie luxe afgewerkt en voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Hiermee vergroot je tegelijk het bereik van je accu: alleen maar voordelen dus! Klein nadeel is dat er geen kinderzitje aan de fiets kan worden vastgemaakt.

9.3
 • Volledig automatisch en traploos schakelsysteem • Zeer comfortabel • Krachtige Bosch middenmotor
 • Slechts in ťťn kleuruitvoering beschikbaar • Bevestiging kinderzitjes niet mogelijk
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Orange N380

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line 2
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 140
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic 2018 Dames

  icon: Gazelle Orange N380 HMB NuVinci Automatic 2018 Dames

  Gazelle - De Gazelle Orange N380 HMB NuVinci is een speciale uitvoering uit de erg populaire Gazelle Orange serie. Dit model is evenals de andere modellen uit deze serie luxe afgewerkt en voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Het speciale zit hem bij deze fiets in de NuVinci traploze versnellingsnaaf! De fiets is beschikbaar in eclipsezwart/gracezilver. NuVinci N380 Automatic De NuVinci N380

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes