E-bike review

Review Sparta R20i 2018 voor extra comfort en elk terrein

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

Geschikt voor elke terrein

Ben je op zoek naar een trouwe metgezel op wielen die je met gemak langs de mooiste plekken brengt? Dan is de Sparta R20i precies wat je zoekt! Dankzij de krachtige en stille ION motor in het achterwiel (50 Nm) kun je te allen tijde genieten van een ontspannen duwtje in de rug.

In combinatie met de 20 derailleuversnellingen is geen terrein te gek voor deze sportieve e-bike. Deze fiets beschikt over 20 versnellingen, dus je rijdt in iedere situatie lekker licht en comfortabel. Zeker met de verende voorvork en zadelpen, die de schokken absorberen van hobbels en kuilen. Zo kun je met gemak uren toeren op deze fraaie e-bike! En je zit ook nog eens heel zeker op je zadel, dankzij de hydraulische schijfremmen. Deze krachtige remmen zorgen ervoor dat je in iedere situatie de controle behoudt.

Door middel van de accukeuze kun je deze fiets nog nauwkeuriger afstemmen op jouw wensen: met een zwaardere accu kun je namelijk meer kilometers rijden zonder te hoeven opladen. Weet je niet zeker welke accu het beste bij jou en je gebruik past? Onze experst voorzien je graag van een persoonlijk advies, dus schroom niet om contact met ons op te nemen!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Elektrischefietsenkiezen.nl:
Review Sparta R20i 2018 Dames
Deze elektrische fiets combineert de eigenschappen van de stadsfiets en de hybride fiets maar met een duidelijke nadruk op het sportieve gedeelte. Zo beschikt hij over tien versnellingen en een halfopen kettingkast. Dat laatste vereist wel wat aandacht in de vorm van wat onderhoud. De standaard meegeleverde "Walk Assist" functie kan op twee manieren toegepast worden. Tijdens het fietsen kan hij een extra zet in de rug geven, vooral prettig als je een steile heuvel of viaduct op moet.
Score: 8.9
Fietsenwinkel.nl:
Review Sparta R20i 2018 Dames
na een moeilijke start, de accu was n.l. niet ingelezen maar dat is goed opgelost door fietsenwinkel.nl, heb ik al heel wat km tertjes lekker kunnen toeren op m'n Sparta R20i. Degelijke fiets voor dagelijks gebruik die ook langere tochten aan kan. Comfortabele fiets houding. Geruisloos ion. Fietst lekker licht wij zijn tevreden. Voldoet aan alle wensen.
Score: 9.3
ebike-site:
Review Sparta R20i 2018 Dames
De Sparta R20i precies wat je zoekt! Dankzij de krachtige en stille ION motor in het achterwiel (50 Nm) kun je te allen tijde genieten van een ontspannen duwtje in de rug. In combinatie met de 20 derailleuversnellingen is geen terrein te gek voor deze sportieve e-bike. Je kan de fiets nog nauwkeuriger afstemmen op jouw wensen door de accukeuze. Hoe zwaarder de accu des te meer kilometers er kunnen worden gereden.
Score: 8.0


Conclusie

Met deze elektrische fiets worden de eigenschappen van de stadsfiets en de hybride fiets gecombineerd, maar met een duidelijke nadruk op het sportieve gedeelte. Dankzij de krachtige en stille ION motor in het achterwiel (50 Nm) kun je te allen tijde genieten van een ontspannen duwtje in de rug. In combinatie met de 20 derailleuversnellingen is geen terrein te gek voor deze sportieve e-bike. De e-bike beschikt over tien versnellingen en een halfopen kettingkast. Dat laatste vereist wel wat aandacht in de vorm van wat onderhoud.

8.7
 • ION achterwielmotor • Accukeuze • Verende voorvork en zadelpen
 • De derailleurversnellingen hebben regelmatig onderhoud nodig • Half open kettingkast
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Sparta R20i

  E-bike Techniek

  Motortechniek ION
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 260
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Sparta R20i 2018 Dames

  icon: Sparta R20i 2018 Dames

  Sparta - Ben je op zoek naar een trouwe metgezel op wielen die je met gemak langs de mooiste plekken brengt? Dan is de Sparta R20i precies wat je zoekt! Dankzij de krachtige en stille ION motor in het achterwiel (50 Nm) kun je te allen tijde genieten van een ontspannen duwtje in de rug. In combinatie met de 20 derailleuversnellingen is geen terrein te gek voor deze sportieve e-bike. Licht en

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes