728x90: Wehkamp Ad
E-bike review

Review Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 efficiŽnt en dynamisch

Door site-redactie - Prijs-update: 20 mei 2022 -

Voor korte en lange ritten

Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - Ben je opzoek naar een efficiënte, dynamische maar vooral veelzijdige fiets? Dan ben je opzoek naar de Cube Touring Hybrid Pro! Voor zowel lange ritten door het platteland als korte, dagelijkse ritten naar je werk is deze fiets uiterst geschikt. Dit heeft hij vooral te danken aan zijn kwalitatief sterk aluminium frame, de Shimano versnellingsgroep en de strakke afwerking.

De fiets wordt compleet gemaakt door de Bosch Active Line Plus aandrijfmotor, die de juiste trapondersteuning biedt, wanneer je maar wilt. De Cube Touring Hybrid Pro kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Touring Hybrid Pro als beste uit de Nationale E-bike Test van 2018 is gekomen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

ebike-site:
Review Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap
Voor zowel lange ritten door het platteland als korte, dagelijkse ritten naar je werk is deze fiets uiterst geschikt. Dit heeft hij vooral te danken aan zijn kwalitatief sterk aluminium frame, de Shimano versnellingsgroep en de strakke afwerking. De fiets wordt compleet gemaakt door de Bosch Active Line Plus aandrijfmotor, die de juiste trapondersteuning biedt, wanneer je maar wilt.
Score: 9.0


Conclusie

De efficiënte Comfort Geometry zorgt dat je zit in een ergonomische zithouding, voor een efficiënte en ontspannen rit. De fiets is daarom geschikt voor korte en lange ritten. Dit komt vooral door een kwalitatief sterk aluminium frame, de Shimano versnellingsgroep en de strakke afwerking. Ondersteuning wanneer jij er behoefte aan hebt. Dankzij de zeer betrouwbare Bosch Active Line Plus (50 Nm) aandrijfmotor. De verende voorvork en de hydraulische schijfremmen maken het fietsen erg comfortabel en veilig. De fiets is standaard uitgerust met spatborden, bagagedrager, standaard en verlichting.

9.0
 • Voorzien van sterke • fluisterstille Bosch middenmotor • Beschikt over een sterke 500Wh accu met hoge actieradius
 • Geen kettingkast bescherming • Fiets wordt geleverd zonder slot
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Fabrikantcode (sku) Touring Hybrid Pro 500
  Modeljaar 2018
  Best Getest Winnaar Nationale E-bike Test 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line Plus 3
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 130
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  icon: Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 Lage Instap

  Cube - Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - Ben je opzoek naar een efficiënte, dynamische maar vooral veelzijdige fiets? Dan ben je opzoek naar de Cube Touring Hybrid Pro! Voor zowel lange ritten door het platteland als korte, dagelijkse ritten naar je werk is deze fiets uiterst geschikt. Dit heeft hij vooral te danken aan zijn kwalitatief sterk aluminium frame, de Shimano versnellingsgroep en de

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes