728x90: Bol Ad
E-bike review

Review Batavus Dinsdag E-go Top 5 Nationale E-bike Test 2018

Door - - Prijs-update: 19 april 2024 -

Bekijk ook ons artikel wat gaat over review Gazelle Chamonix T10 HMB 2018 voor de sportieveling en meer over dit onderwerp review Cube Touring Hybrid Pro 500 2018 efficiënt en dynamisch.

Zeer sportieve uitstraling

Batavus Dinsdag E-go Heren is de elektrische variant van de erg populaire Batavus Dinsdag. De Dinsdag E-go is, net als de normale Dinsdag, een erg comfortabele stadsfiets, voorzien van diverse luxe onderdelen. De elektrische Yamaha middenmotor zorgt er daarnaast voor dat je ook nog een heerlijk 'duwtje in de rug' ervaart onderweg! Het Yamaha motorsysteem staat bekend om zijn kracht en betrouwbare prestaties. Dankzij de krachtige ondersteuning is de Dinsdag E-go zowel geschikt voor vlak landschap, als voor bergachtig/heuvelachtig landschap.

Naast de ondersteuning is de fiets voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen, waarmee je soepel en veilig tot stilstand kunt komen. De verlichting, het comfortable zadel en de sportieve uitstraling maken de Dinsdag E-go helemaal af! De Batavus Dinsdag E-go kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Dinsdag E-go in de top5 van de Nationale E-bike Test van 2018 is gekomen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren
Ik heb deze batavus dinsdag e-go gekocht omdat ik erg last van mijn knieën heb, en voor woon werkverkeer 15KM per dag moet fietsen. Ik ben 195 lang en heb gekozen voor het 61cm frame. Het zitcomfort is geweldig door de grote afstand zadelpunt-crankstel, je zit erop als een opoe fiets, rechtop en perfect voor (mijn) knieën. De 8 versnelling naaf heeft vrijwel ideale schakelovergangen. De schijfremmen zijn subliem. Ik fiets alleen met ondersteuning HIGH, en rij met windkracht 5 pal van voren gewoon relaxed 25 KM/H heuvel op !
Score: 9.3
ebike-site:
Review Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren
Top 5 Nationale E-bike Test 2018 - De Batavus Dinsdag E-go Heren is de elektrische variant van de erg populaire Batavus Dinsdag. De Dinsdag E-go is, net als de normale Dinsdag, een erg comfortabele stadsfiets, voorzien van diverse luxe onderdelen. De elektrische Yamaha middenmotor zorgt er daarnaast voor dat je ook nog een heerlijk 'duwtje in de rug' ervaart onderweg! Het Yamaha motorsysteem staat bekend om zijn kracht en betrouwbare prestaties.
Score: 9.0


Conclusie

Naast de ondersteuning is de fiets voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen, waarmee je soepel en veilig tot stilstand kunt komen. De verlichting, het comfortable zadel en de sportieve uitstraling maken de Dinsdag E-go helemaal af! Een erg comfortabele stadsfiets, voorzien van diverse luxe onderdelen. Je zit rechtop en is perfect voor de knieën. De elektrische Yamaha middenmotor zorgt er daarnaast voor dat je ook nog een heerlijk 'duwtje in de rug' ervaart onderweg! Geschikt voor bergachtig landschap.

9.2
  • Comfort • Strakke futuristische kleuren • Krachtige 80Nm koppel • 90 kilometer actieradius
  • Accu niet in frame verwerkt • Beschikbaar in maar 2 kleuren
  • Specificaties

    Algemeen

    Fabrikantcode (sku) Dinsdag E-go
    Modeljaar 2018
    Best Getest Top 5 Nationale E-bike Test 2018

    E-bike Techniek

    Motortechniek Yamaha PW
    Maximale snelheid met ondersteuning (km/u)25

    Accu

    Maximale actieradius (km)110
    Uitneembare accu
    Type accu Lithium-ion
    Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren

    icon: Batavus Dinsdag E-go 2018 Heren

    NEW De beste e-bike?
    Wij hebben ze voor je verzameld

    Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

    Winnaars best geteste e-bikes