E-bike review

Review Cortina E-U1 N7 2018 Beste Koop Consumentenbond

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

Omzeil het openbaar vervoer

De Cortina E-U1 is Cortina's splinternieuwe e-bike met een krachtige Bafang voorwielmotor. Daarmee is de fiets perfect geschikt om de lange fietstocht te overbruggen of het overvolle openbaar vervoer te omzeilen. De fiets heeft een frisse uitstraling, waarmee je zeker gezien mag worden! De Cortina E-U1 kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Consumentenbond de E-U1 het predicaat Beste Koop heeft toegekend.

Dankzij de Bafang voorwielmotor van de E-U1 is een heuvel of brug geen enkel probleem voor deze fiets. Zo fiets je moeiteloos naar je bestemming, zoals je school, werk of de supermarkt. Het systeem biedt 5 ondersteuningsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen naar een gewenste ondersteuning. Ook is het Bafang systeem voorzien van een walk-assist, zodat je de fiets eenvoudig uit je kelder of garagebox kunt duwen.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Cortina E-U1 N7 2018 Dames
Hoera deze heeft echt de predikaat beste koop consumentenbond 2018. Top rijdt licht ook zonder ondersteuning. Vriendelijk in gebruik en een stevig frame dikke banden. En de kleur neutraal zwart/bruin is goed en niet opvallend.
Score: 9.3
ebike-site:
Review Cortina E-U1 N7 2018 Dames
Beste Koop Consumentenbond - Een e-bike met krachtige Bafang voorwielmotor. De fiets maakt het daarom geschikt om lange fietstochten te overbruggen of het openbaar vervoer te omzeilen. Met deze fiets mag je zeker gezien worden, mede dankzij de frisse uitstraling. Het systeem biedt 5 ondersteuningsstanden, welke je eenvoudig kunt aanpassen naar een gewenste ondersteuning. Ook is het Bafang systeem voorzien van een walk-assist, zodat je de fiets eenvoudig uit je kelder of garagebox kunt duwen.
Score: 9.0


Conclusie

Deze fiets rijdt goed, ook zonder ondersteuning, dit komt dankzij de krachtige Bafang voorwielmotor. Met een frisse uitstraling, doordat de kleur neutraal zwart/bruin is en niet opvallend is. Het is vriendelijk in gebruik en heeft een stevig frame met dikke banden. De fiets maakt het daarom geschikt voor lange fietstochten of om het openbaar vervoer te omzeilen. Het slimme Bafang systeem is voorzien van een walk-assist, zodat je de fiets eenvoudig uit je kelder of garagebox kunt duwen.

9.2
 • Ruime accu-keuze • Kettingkast is volledig beschermd • Mogelijkheid voor- en achter een kinderzitje monteren
 • Geen snelbinders • Verkrijgbaar in slechts ťťn kleur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Cortina E-U1
  Best Getest Beste Koop Consumentenbond 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bafang
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 250
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Cortina E-U1 N7 2018 Dames

  icon: Cortina E-U1 N7 2018 Dames

  Cortina - Beste Koop Consumentenbond 2018 - De Cortina E-U1 is Cortina's splinternieuwe e-bike met een krachtige Bafang voorwielmotor. Daarmee is de fiets perfect geschikt om de lange fietstocht te overbruggen of het overvolle openbaar vervoer te omzeilen. De fiets heeft een frisse uitstraling, waarmee je zeker gezien mag worden! Beste Koop Consumentenbond 2018 De Cortina E-U1 kopen of vergelijken

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes