E-bike review

Review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 een echte alleskunner

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Stoer en robuust

De Gazelle HeavyDutyNL HMB is door zijn nieuwe sterke Bosch middenmotor lekker breed inzetbaar. Zo maakt deze aandrijving het mogelijk om mooie fietstochtjes te fietsen, maar ook om de fiets dagelijks in te zetten voor bijvoorbeeld woon-/werkverkeer! Deze Gazelle transportfiets van Gazelle is alleen verkrijgbaar in de populaire kleur mat zwart. De HeavyDutyNL is lekker stevig en lekker Urban! Met een stevige bagagedrager en ook nog een mooie voordrager, waar bijvoorbeeld een mand of krat op kan, is deze stoere Urban e-bike geknipt voor het jongere publiek. Dagelijks naar het werk of naar school is veel leuker en sneller dan je gewend bent!

Wanneer je voor de elektrische Gazelle HeavydutyNL kiest, kun je kiezen uit verschillende accu's. Met een zwaardere accu fiets je langere afstanden zonder tussendeoor op te laten. Ook kies je zelf de accu die het beste bij jouw gebruik past (en bepaal je tegelijkertijd je eigen prijs!).

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 Heren
Ik vind het een geweldige fiets. Stevig, robuust en stijf. Ook met de goedkoopste accu kom ik een week vooruit dus zeer tevreden over deze aankoop! Fiets in de hoogste stand prima door, in de lagere standen voel je echt dat je te maken hebt met een zware fiets en het nodigt dan niet uit om de fiets in de laagste drie standen te zetten (of je wilt echt rustig fietsen). Accu valt een beetje tegen, daar had ik meer van verwacht. In de hoogste stand heb je nog geen 40 km. bereik.
Score: 9.6
ebike-site:
Review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 Heren
De robuuste alleskunner is door zijn middenmotor lekker breed inzetbaar. Zo maakt deze aandrijving het mogelijk om mooie fietstochtjes te fietsen, maar ook om de fiets dagelijks in te zetten voor bijvoorbeeld woon-/werkverkeer! Deze Gazelle transportfiets van Gazelle is alleen verkrijgbaar in de populaire kleur mat zwart. De HeavyDutyNL is lekker stevig en lekker Urban! Met een stevige bagagedrager en ook nog een mooie voordrager, waar bijvoorbeeld een mand of krat op kan. Dagelijks naar het werk of naar school is veel leuker en sneller dan je gewend bent!
Score: 9.3


Conclusie

Een goede fiets die van alle markten thuis is. Stevig, robuust en stijf. Wanneer je voor de elektrische Gazelle HeavydutyNL kiest, kun je kiezen uit verschillende accu's. Met een zwaardere accu fiets je langere afstanden zonder tussendoor op te laten. Ook kies je zelf de accu die het beste bij jouw gebruik past. Met de goedkoopste accu kom je nog een week vooruit dus je kan hiermee tevreden zijn. Het is een handige fiets voor naar werk of naar school en met een stevige bagagedrager en ook nog een mooie voordrager, gaat alles nog sneller dan je gewend bent!

9.5
 • 7 Shimano Nexus versnellingen • Zelf bepalen actieradius met accu-keuze • Stabiel standaard en slot
 • Kinderzitje voor alleen mogelijk zonder voordrager
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) HeavyDutyNL C7

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line 3
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 180
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 Heren

  icon: Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 Heren

  Gazelle - De Gazelle HeavyDutyNL HMB is door zijn nieuwe sterke Bosch middenmotor lekker breed inzetbaar. Zo maakt deze aandrijving het mogelijk om mooie fietstochtjes te fietsen, maar ook om de fiets dagelijks in te zetten voor bijvoorbeeld woon-/werkverkeer! Deze Gazelle transportfiets van Gazelle is alleen verkrijgbaar in de populaire kleur mat zwart. Robuuste alleskunner De HeavyDutyNL is lekker

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes