728x90: Bol Ad
E-bike review

Review Victesse Strada N7 HF 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

Door - - Prijs-update: 28 maart 2024 -

Eindeloos comfort

Derde plaats Nationale E-bike Test 2018 en een 7,5 in de ANWB test. Met de Victesse Strada N7 HF is het echt genieten op de fiets. Deze e-bike heeft een zeer krachtige voorwielmotor en is voorzien van diverse eigenschappen die zorgen voor eindeloos comfort. Dit maakt de Strada N7 HF de perfecte fiets voor niet alleen woon-/werkverkeer, maar ook mooie toertochtjes! De ondersteuning van de Strada N7 HF biedt 9 standen, zodat je echt op ieder moment in het juiste ritme zit. Heuveltje op fietsen of tegen de wind in fietsen? Deze elektrische, met verende voorvork en zadelpen, zorgt ervoor dat je altijd zorgeloos op je bestemming aankomt! Bekijk ook ons artikel wat gaat over review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 de beste kwaliteit en meer over dit onderwerp review Gazelle HeavyDutyNL C7 HMB 2018 een echte alleskunner.

Ook aan de veiligheid is gedacht bij de Strada! Zo is deze Victesse voorzien van goed zichtbare verlichting die je door middel van een schakelaar gemakkelijk bedient. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige handremmen waarmee je altijd weer op tijd tot stilstand komt. Ook heeft deze elektrische fiets een sterk slot met de mogelijkheid voor een insteekketting, zodat je jouw nieuwe Victesse met een gerust hart kunt achterlaten in het fietsenrek!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review
Goede fiets. De fiets voelt stevig aan en fietst fijn. Ook zonder dat de accu wordt gebruikt fietst de fiets prettig en niet te zwaar. De fiets ziet er mooi uit. Ik had hem nog mooier gevonden als hij helemaal zwart was geweest ipv met het grijze vlak op het frame. Een mooi afgewerkte degelijke fiets. Soepel trappen in elk weertype.
Score: 9.0
ebike-site:
Review
Derde plaats Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5 - Met de Victesse Strada N7 HF is het echt genieten op de fiets. De krachtige voorwielmotor is voorzien van eigenschappen die zorgen voor eindeloos comfort. De ondersteuning van de Strada N7 HF biedt 9 standen, zodat je echt op ieder moment in het juiste ritme zit. De fiets is daarom niet alleen voor woon-/werkverkeer, maar ook mooie toertochtjes!
Score: 9.3


Conclusie

In de Nationale E-bike test 2018 kwam deze fiets uit op de derde plaats. Het is een goede fiets en voelt fijn en stevig aan. De krachtige voorwielmotor is voorzien van eigenschappen die zorgen voor eindeloos comfort. Zonder het gebruik van de accu voelt de fiets licht. De fiets ziet er mooi uit en is goed afgewerkt. De ondersteuning van de Strada N7 HF biedt 9 standen, zodat je echt op ieder moment in het juiste ritme zit. Waardoor je soepel kan trappen in elk weertype.

9.2
  • Uitgebreid display • Krachtige voorwielmotor • Verende voorvork en zadelpen
  • Verkrijgbaar in één kleur • Batterij in achterlicht moet af en toe vervangen worden
  • Specificaties

    Algemeen

    Fabrikantcode (sku) Strada N7 HF 2018
    Modeljaar 2018
    Best Getest Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5!

    E-bike Techniek

    Motortechniek Bafang
    Maximale snelheid met ondersteuning (km/u)25

    Accu

    Maximale actieradius (km)190
    Uitneembare accu
    Type accu Lithium-ion
    Victesse Strada N7 HF 2018 Lage Instap

    icon: Victesse Strada N7 HF 2018 Lage Instap

    Populaire video voor artikel: Review Victesse Strada N7 HF 2018 winnaar Nationale E-bike Test 2018

    NEW De beste e-bike?
    Wij hebben ze voor je verzameld

    Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

    Winnaars best geteste e-bikes