E-bike review

Review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 de beste kwaliteit

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

De beste kwaliteit en betrouwbaarheid

De Brinckers Granville M330 NuVinci 400 combineert de beste kwaliteiten van Brinckers met de betrouwbaarheid en populariteit van het Bosch systeem. Deze fiets is namelijk voorzien van de vernieuwde Bosch Active Line middenmotor (40 Nm), die stiller is dan zijn voorganger en zorgt voor soepel schakelen in combinatie met de traploze NuVinci versnelling. Voorzien van een gemakkelijk bedienbaar, overzichtelijk display met uitgebreide functies.

Traploos schakelen met de Brinckers Granville M330 NuVinci 400
De NuVinci 330 schakelnaaf zorgt ervoor dat je traploos kunt schakelen. Je schakelt dus niet van versnelling 1 naar versnelling 2, maar je kunt de versnelling geleidelijk zwaarder of lichter stellen, helemaal naar je eigen wens. Deze versnellingsnaaf wordt alom geroemd om zijn comfort en schakelgedrag.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 Lage Instap
Goed en vriendelijk geholpen bij het maken van een testrit in de winkel. Mijn oog viel al snel op deze mooie Brinckers. De prettige ondersteuning en het traploze schakelen maken eccht een wereld van verschil! Ik ga er iedere dag mee naar mijn werk en moet hiervoor een steile brug over. Hier heb ik dankzij deze Brinckers geen enkele moeite meer mee!
Score: 9.0
ebike-site:
Review Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 Lage Instap
De NuVinci 330 schakelnaaf zorgt ervoor dat je traploos kunt schakelen. Je schakelt dus niet van versnelling 1 naar versnelling 2, maar je kunt de versnelling geleidelijk zwaarder of lichter stellen, helemaal naar je eigen wens. Deze versnellingsnaaf wordt alom geroemd om zijn comfort en schakelgedrag. De e-bike combineert de beste kwaliteiten van Brinckers met de betrouwbaarheid en populariteit van het Bosch systeem. Deze fiets is namelijk voorzien van de vernieuwde Bosch Active Line middenmotor (40 Nm), die stiller is dan zijn voorganger.
Score: 9.2


Conclusie

Traploos schakelen, ideaal! Dit komt door de NuVinci 330 schakelnaaf. Doordat je niet schakelt van versnelling 1 naar versnelling 2, kun je de versnelling geleidelijk geheel naar eigen wens zwaarder of lichter stellen. De fiets zorgt voor comfort door de versnellingsnaaf en het schakelgedrag. De e-bike combineert de beste kwaliteiten van Brinckers met de betrouwbaarheid en populariteit van het met de middenmotor van Bosch. Nadeel is dat er geen accukeuze mogelijk is.

9.1
 • Stille middenmotor • Traploos schakelen • Onderhoudsarme hydraulische velgremmen
 • Geen accukeuze mogelijk • Stuurpen verstelbaar met gereedschap
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Granville M330 NuVinci 400

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bosch Active Line 3
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 145
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 Lage Instap

  icon: Brinckers Granville M330 NuVinci 400 2018 Lage Instap

  Brinckers - Een nieuwe, gouden combinatie! De Brinckers Granville M330 NuVinci 400 combineert de beste kwaliteiten van Brinckers met de betrouwbaarheid en populariteit van het Bosch systeem. Deze fiets is namelijk voorzien van de vernieuwde Bosch Active Line middenmotor (40 Nm), die stiller is dan zijn voorganger en zorgt voor soepel schakelen in combinatie met de traploze NuVinci versnelling.

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes