E-bike review

Review Brinckers Bordeaux F3 2018 voor extra comfort

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Stijlvol en comfortabel

De Brinckers Bordeaux F3 is een nieuwe, mooie aanwinst binnen de Brinckers collectie. De Bordeaux F3 combineert krachtige elektrische ondersteuning met comfort en stijl. Deze elektrische fiets is voorzien van een zeer krachtige voorwielmotor. Deze motor is met zijn 40 Nm de krachtigste voorwielmotor die er bestaat!

Dutch Design met de Brinckers Bordeaux F3
Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat u direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen.

De Brinckers Bordeaux is namelijk voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. Deze schakelen soepel en zorgen ervoor dat je in iedere situatie met een lekker verzet kunt rijden. Of dit nu heuvel op is of met de wind in de rug. De Brinckers Bordeaux F3 is een elektrische fiets met voorwielmotor van ongekende klasse. En ondanks zijn kracht is de motor opvallend stil. Dankzij al deze kenmerken is dit een heerlijk veelzijdige fiets die je voor allerlei ritten kunt gebruiken!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Brinckers Bordeaux F3 2018 Lage Instap
Kwalitatief goede fiets. Netjes in het frame weggewerkt. Display gebruiksvriendelijk alleen vind ik 9 ondersteuningsniveau onnodig. Het konden er wat mij betreft 3 standen zijn. Wel had ik liever meer versnellingen, je komt toch net te kort met 3 versnellingen op een ebike. Vooral als je met een hogere snelheid >25km fietst. Al met al een goede fiets voor een prettige prijs.
Score: 8.2
ebike-site:
Review Brinckers Bordeaux F3 2018 Lage Instap
De Bordeaux F3 combineert krachtige elektrische ondersteuning met comfort en stijl. Deze elektrische fiets is voorzien van een zeer krachtige voorwielmotor en zelfs van de krachtigste voorwielmotor die er bestaat! Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat u direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen. De Brinckers Bordeaux is namelijk voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. Deze schakelen soepel en zorgen ervoor dat je in iedere situatie met een lekker verzet kunt rijden. Of dit nu heuvel op is of met de wind in de rug.
Score: 8.5


Conclusie

Comfort en stijl daar staat de Bordeaux F3 voor, dit gecombineerd met de krachtige elektrische ondersteuning. Deze elektrische fiets heeft de krachtigste voorwielmotor die er bestaat! Het beproefde, stijlvolle Dutch Design staat ook bij deze fiets garant voor extra comfort, wat u direct merkt door de fijne handvatten, het prettige zadel en de soepel schakelende Shimano versnellingen. De Brinckers Bordeaux is namelijk voorzien van 3 Shimano Nexus versnellingen. Deze schakelen soepel en zorgen ervoor dat je in iedere situatie met een lekker verzet kunt rijden. Of dit nu heuvel op is of met de wind in de rug. Het kan wel zijn dat de 3 versnellingen net te weinig zijn. Verder is de fiets verkrijgbaar in één kleur.

8.4
 • Prijs-kwaliteitverhouding • Interne kabelgeleiding • Krachtige voorwielmotor en accu
 • Vast voorvork en zadelpen • Verkrijgbaar in ťťn kleur
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Bordeaux F3

  E-bike Techniek

  Motortechniek Shengyi
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 190
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Brinckers Bordeaux F3 2018 Lage Instap

  icon: Brinckers Bordeaux F3 2018 Lage Instap

  Brinckers - De Brinckers Bordeaux F3 is een nieuwe, mooie aanwinst binnen de Brinckers collectie. De Bordeaux F3 combineert krachtige elektrische ondersteuning met comfort en stijl. Deze elektrische fiets is voorzien van een zeer krachtige voorwielmotor. Deze motor is met zijn 40 Nm de krachtigste voorwielmotor die er bestaat! Dutch Design met de Brinckers Bordeaux F3 Het beproefde, stijlvolle Dutch

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes