E-bike review

Review Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 super slim!

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Fietsen met gemak

De Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 is met zijn stoere uiterlijk bijna niet te herkennen als elektrische fiets! Maar met deze handige e-bike worden je dagelijkse ritjes een stuk gemakkelijker. De E-motion vrijloopmotor met voorwielaandrijving biedt naar wens een comfortabele ondersteuning.

Fietsgemak
Maar ook wanneer je geen ondersteuning wilt, rijdt deze fiets nog erg licht. Daarnaast zorgen de 7 versnellingen, de dubbele standaard, het stuurslot en de handremmen voor nog meer fietsgemak. En heb je die handige voordrager gezien? Zo hoef je nooit meer met die zware boodschappentas aan het stuur te fietsen.

Smart
Deze elektrische fiets is 'Connected'. Dankzij de Smart technologie kun je via een app voor maar € 2,95 per maand gebruik maken van onder andere een track-and-trace functie. Dan weet je altijd waar je fiets staat! In deze app kun je ook standaard ritgegevens te vinden zijn, bekijken.

 • Weet altijd waar je fiets staat dankzij de track-and-trace functie
 • Krijg direct een melding op je telefoon als er aan je fiets gerommeld wordt
 • Meteen op de hoogte van onverwachte verplaatsingen via de app
 • Na elke rit ontvang je een herinnering om je accu op te laden
 • Direct inzicht in calorieverbruik, gereden afstand en andere ritgegevens
 • Nooit meer een onderhoudsbeurt vergeten dankzij de handige oproep op je telefoon
 • Complete en gebruiksvriendelijke app voor een vast bedrag van € 2,95 per maand + € 10,- eenmalige aansluitkosten
 • Stevige voordrager

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

ebike-site:
Review Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 Dames
Je zal de Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 bijna niet te herkennen als elektrische fiets door zijn stoere uiterlijk! Met deze handige e-bike worden je dagelijkse ritjes een stuk gemakkelijker. De E-motion vrijloopmotor met voorwielaandrijving biedt naar wens een comfortabele ondersteuning. Ook als je geen ondersteuning wilt, rijdt deze fiets nog erg licht. Daarnaast zorgen de 7 versnellingen, de dubbele standaard, het stuurslot en de handremmen voor nog meer fietsgemak. De voordrager is handig voor bijvoorbeeld zware boodschappen. Deze elektrische fiets is 'Connected'. Dankzij de Smart technologie kun je via een app.
Score: 8.5


Conclusie

Met zijn stoere uiterlijk zou je de Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 bijna niet te herkennen als elektrische fiets. De e-bike is handig voor dagelijkse ritjes. Er wordt comfortabele ondersteuning aangeboden door de E-motion vrijloopmotor met voorwielaandrijving. De fiets rijdt ook zonder ondersteuning ligt. De 7 versnellingen, het dubbele standaard, het stuurslot en de handremmen zorgen voor meer fietsgemak. Voor zwaar gewicht is de voordrager erg handig. De elektrische fiets is 'Connected'. Dankzij de Smart technologie kun je via een app. Hiermee heb je inzicht in calorieverbruik, gereden afstand en andere rit gegevens. Nadelen zijn wel dat het gebruik van de bijbehorende app een maandelijkse bijdrage vereist en de fietsbel van groot formaat is.

8.5
 • Track-and-trace functie • Stevige voordrager • Inzicht in calorieverbruik - gereden afstand - andere gegevens
 • Fietsbel is groot • Gebruik van de app
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric
  Best Getest Beste elektrische transportfietsen AD fietstest 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek E-motion
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 145
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 Dames

  icon: Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 2018 Dames

  Sparta - Beste elektrische transportfietsen AD fietstest 2018 - De Sparta Pick-Up Deluxe Smart Electric N7 is met zijn stoere uiterlijk bijna niet te herkennen als elektrische fiets! Maar met deze handige e-bike worden je dagelijkse ritjes een stuk gemakkelijker. De E-motion vrijloopmotor met voorwielaandrijving biedt naar wens een comfortabele ondersteuning. Winnaar AD Fietstest 2018 De Sparta

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes