E-bike review

Review Victesse Strada N7 HM 2018 met krachtige stille motor

Door site-redactie - Prijs-update: 23 september 2021 -

Derde prijs in de Nationale E-bike test 2018: middenmotor!

De Victesse Strada N7 HM zorgt met zijn krachtige middenmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden! Dagelijkse ritten leg je eenvoudig af op deze e-bike, of dit nou door het platteland is of in de heuvels. De Victesse Strada is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne prijs.

Winnaar Nationale E-bike Test 2018 & Getest door ANWB
De Victesse Strada N7 HM kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Strada N7 HM als derde uit de Nationale E-bike Test van 2018 is gekomen en de dat de het Testpanel van de ANWB heeft de ebike heeft beoordeeld met een 7,6.

Complete all-rounder
De Victesse Strada heeft niet alleen een middenmotor die op ieder moment comfortabele ondersteuning biedt, maar is verder ook voorzien van diverse comfortabele eigenschappen. Zo beschikt de Strada over 7 versnellingen, een comfortabel zadel en handvatten met een fijne grip. Zo zit je op ieder moment in het juiste verzet en kan je zorgeloos genieten van de natuur!

Veiligheid en gemak
Ook aan de veiligheid is gedacht bij de Strada! Zo is deze Victesse voorzien van goed zichtbare verlichting die je door middel van een schakelaar gemakkelijk bedient. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige handremmen waarmee je altijd weer op tijd tot stilstand komt. Ook heeft deze e-bike een sterk slot met de mogelijkheid voor een insteekketting, zodat je jouw nieuwe Victesse met een gerust hart kunt achterlaten in het fietsenrek!

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Victesse Strada N7 HM 2018 Lage Instap
Ik rijd er nog maar heel kort op, maar de e-bike rijdt heel soepel en comfortabel zelfs met de lichtste ondersteuning. De e -bike is wel zwaarder (door de accu) dan een gewone fiets, dat merk ik bij het in en uit de berging halen, maar dat zal voor alle e-bikes gelden. Ik gebruik hem voor woon-werkverkeer, 50km per dag. Ik heb de zwaarste batterij genomen en dit is geen overbodige luxe bij deze afstand.
Score: 9.8
ebike-site:
Review Victesse Strada N7 HM 2018 Lage Instap
De Victesse Strada N7 HM heeft een aantrekkelijke en stoere vormgeving. De elektrische fiets is zeer geschikt voor woon-werkverkeer. Je hebt de keuze uit verschillende accu's maar voor langere afstanden is het verstandig om rekening te houden bij de keuze van je accu. De bediening werkt soepel en is eenvoudig. Het zadel is comfortabel genoeg vanwege de strakke vering. De voorlamp is krachtig genoeg maar je moet hem wel goed richten anders kan de voorlamp wel wat tegenvallen. Verder is de elektrische ondersteuning krachtig genoeg.
Score: 9.3


Conclusie

Er is voor de Victesse Strada N7 HM damesfiets, weinig op aan te merken. De lage instap is erg prettig en de fiets is voorzien van voldoende elektrische ondersteuning om er je dagelijkse ritten comfortabel mee te kunnen maken. De N7 is een echte woon -en werkverkeer fiets. Het is verstandig om een accu-upgrade te nemen, als je de fiets wilt gebruiken voor langere afstanden, anders kan de standaard-accu wel wat gaan tegenvallen. De bediening van deze fiets is simpel uitgevoerd en werkt zoals verwacht. 

9.6
 • Krachtige ondersteuning • Comfortabel • Mooie vormgeving
 • Voorlicht • Voor langere afstanden heb je een accu-upgrade nodig
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2018
  Fabrikantcode (sku) Strada N7 HM 2018
  Best Getest 3de Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5! - ExtraEnergy Test 2018 Comfort-Classic: VERY GOOD

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bafang
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 210
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Victesse Strada N7 HM 2018 Lage Instap

  icon: Victesse Strada N7 HM 2018 Lage Instap

  Victesse - Derde plaats Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,6 - ExtraEnergy Test 2018 Comfort-Classic: VERY GOOD - De Victesse Strada N7 HM zorgt met zijn krachtige middenmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden! Dagelijkse ritten leg je eenvoudig af op deze e-bike, of dit nou door het platteland is of in de

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes