E-bike review

Review Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 winnaar Nationale E-bike Test

Door site-redactie - Prijs-update: 22 september 2021 -

De Gazelle Miss Grace in de top 5 van de Nationale E-bike test

Gazelle laat met de Miss Grace HFP zien dat elektrische fietsen er ook goed uit kunnen zien! Heerlijk genieten van het mooie weer of gewoon lekker op de fiets naar school. De Miss Grace HFP is de ideale alledaagse fiets voor jong en oud. Verkrijgbaar in zwart of wit. Deze fiets is een winnaar in de Nationale E-bike Test 2018 en beoordeeld door de ANWB met een score: 7,5!

Stijlvolle e-bike
Het valt bijna niet op dat de Miss Grace een elektrische fiets is, totdat je met wind tegen de brug op moet. Op dat soort momenten is het echt genieten. Met speels gemak leg je je dagelijkse routes af, terwijl je er ook nog eens fantastisch uitziet met deze stijlvolle e-bike! De Panasonic voorwielmotor is daarnaast ook nog eens erg stil. Zo geniet je niet alleen van je fiets, maar ook van de omgeving.

Voordelen Gazelle Miss Grace C7 HFP

  • Stevig frame met handige voor- en achterdrager
  • Elegante uitstraling
  • Zeer stille Panasonic voorwielmotor

Nadelen Gazelle Miss Grace C7 HFP

  • Door de stevige onderdelen is de fiets wat zwaar (26kg)
  • De motor presteert uitstekend op vlakke/licht heuvelachtige wegen, maar minder in de bergen

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 Dames
Krachtige motor, comfortabel zadel, mooi en makkelijk te bedienen display en mooi design. Voor mij een groot pluspunt dat hij te gebruiken is met een kinderzitje. Altijd met de wind mee fietsen, wie wil dat nu niet? Opladen is heel eenvoudig. Het paneeltje van de electrische fiets is ook eenvoudig te bedienen. De fiets voelt stevig en betrouwbaar aan. Ik verwacht er heel veel fijne kilometers mee te fietsen.
Score: 9.8
ebike-site:
Review Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 Dames
Deze Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 is een hippe transport damesfiets. Je hebt de keuze uit verschillende accu's: brons, zilver, goud of platina. De platina accu gaat maar liefst 110 kilometer mee. De fiets heeft een voorwielmotor van Panasonic. Deze motor is erg stil. Het gewicht van de e-bike is wat zwaar, en kan nog zwaarder worden als je een kinderzitje, krat of mand erop bevestigd. Let hier dus op bij het aanschaffen van deze fiets. Tijdens het fietsen merk je overigens niets van dit gewicht. De trapondersteuning van deze Gazelle is erg fijn. Het is niet voor niks dat deze geweldige e-bike in de top 5 is beland van de Nationale E-biketest onder de categorie transport.
Score: 9.6


Conclusie

De Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 is een zeer sportieve transportfiets, met een geruisloze Panasonic voorwielmotor. De trapondersteuning van de fiets is erg prettig. De display op het stuur is erg gemakkelijk te bedienen. Bij het aanschaffen van deze elektrische fiets heb je de keuze uit verschillende accu's, tot maar liefst 110 kilometer bij een platina accu. De fiets heeft de mogelijkheid voor een kinderzitje. Een nadeel van deze elektrische fiets is het gewicht. In totaal weegt de fiets 26 kilogram. Dit komt door alle stevige onderdelen die op de fiets zitten.

9.7
  • Kinderzitje te bevestigen • Fijne trapondersteuning • Stille motor • Hip design
  • Zwaar gewicht • Minder geschikt voor heuvelachtige gebieden
  • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

    Specificaties

    Algemeen

    Modeljaar 2018
    Fabrikantcode (sku) Miss Grace C7
    Best Getest Winnaar Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5!

    E-bike Techniek

    Motortechniek Panasonic
    Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

    Accu

    Maximale actieradius (km) 110
    Uitneembare accu
    Type accu Lithium-ion

    Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 Dames

    icon: Gazelle Miss Grace C7 HFP 2018 Dames

    Gazelle - Top 5 Nationale E-bike Test 2018 - ANWB-score: 7,5! - Gazelle laat met de Miss Grace HFP zien dat elektrische fietsen er ook goed uit kunnen zien! Heerlijk genieten van het mooie weer of gewoon lekker op de fiets naar school. De Miss Grace HFP is de ideale alledaagse fiets voor jong en oud! Verkrijgbaar in zwart of wit. Winnaar Nationale E-bike Test 2018 De Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018

    NEW De beste e-bike?
    Wij hebben ze voor je verzameld

    Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

    Winnaars best geteste e-bikes