E-bike review

Review Victesse Strada N330 HM NuVinci 2018 lekker veelzijdig

Door site-redactie - Prijs-update: 26 september 2020 -

Veel fietsplezier met deze luxe Victesse e-bike

De Victesse Strada N330 HM is de luxere variant van zijn broertje, de Strada N7 HM. Deze e-bike zorgt met zijn krachtige middenmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden. De Victesse Strada is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne prijs. Dankzij zijn traploze NuVinci schakelsysteem rijdt deze fiets soepeler dan ooit.

Winnaar AD Fietstest 2018
De Victesse Strada N330 HM NuVinci kopen of vergelijken met andere elektrische fietsen is niet eenvoudig. In dit geval kan het helpen dat de Strada N330 HM NuVinci als beste elektrische stadsfiets uit de AD fietstest van 2018 is gekomen.

NuVinci N330 Manual
Dankzij de NuVinci N330 Manual versnellingsnaaf gaat het schakelen soepeler dan ooit. Dit systeem werkt een beetje als een thermostaatkraan in de douche: je gaat niet van versnelling één naar versnelling twee, maar je kunt de versnelling geleidelijk en traploos aanpassen naar jouw wensen.

Complete all-rounder
De Victesse Strada heeft niet alleen een middenmotor die op ieder moment comfortabele ondersteuning biedt, maar is verder ook voorzien van diverse comfortabele eigenschappen. Zo beschikt de Strada over een verende voorvork en zadelpen voor extra comfort. Zo zit je op ieder moment in het juiste verzet en kan je zorgeloos genieten van je fiets en de tocht.

Wat vinden de experts er van?

Quotes van andere experts:

Fietsenwinkel.nl:
Review Victesse Strada N330 HM NuVinci 2019 Lage Instap
Ik ben sinds kort trots eigenaar van deze mooie fiets. Van mijn vrienden kreeg ik kritiek omdat ik lui zou zijn omdat ik een ebike heb gekocht, maar niets is minder waar. Ik trap nu altijd heerlijk door en heb nooit meer last van tegenwind. En anders zou ik toch eerder de auto pakken. Prima vervanger van mijn auto. Super tevreden over de 5 ondersteuningsstanden en het traploze schakelsysteem.
Score: 8.0
ebike-site:
Review Victesse Strada N330 HM NuVinci 2019 Lage Instap
De Victesse Strada N330 HM NuVinci is een elektrische fiets met lage instap. De fiets beschikt over een krachtige middenmotor. Het design van de e-bike is mooi: simpel en strak. Deze Victesse heeft degelijke snelbinders op de bagagedrager wat een voordeel is tijdens het vervoeren van spullen. De ondersteuning is lekker licht en daarom ideaal geschikt voor dagelijkse fietsritjes. De batterij van de Victesse Strada N330 heeft een standaard gemiddeld bereik van 55 KM. Dit model uit 2018 is de luxere variant van de Strada N7 HM en is goed te merken aan het traploze NuVinci schakelsysteem wat het fietsen ontzettend soepel maakt. Het zadel is van leer, voorzien van een basis vering en comfortabel genoeg.
Score: 7.7


Conclusie

Deze Victesse Strada N330 HM NuVinci uit het jaar 2018 is een elektrische fiets met een lage instap. De e-bike heeft vijf ondersteuningsstanden en een NuVinci traploos schakelsysteem wat het fietsen aangenaam soepel maakt. De fiets beschikt over een aantal zeer comfortabele eigenschappen. Zo heeft de Victesse een verende voorvork en zadelpen. Het zadel is degelijk uitgevoerd en zit lekker, wat het geschikt maakt voor ook langere fietstochten. In stand drie heeft de fiets een gemiddeld standaard bereik van 55 kilometer, wat ruim voldoende is voor dagelijks gebruik. De garantie op het elektronische gedeelte is twee jaar en op het frame krijg je zeven jaar garantie wat vergelijkbaar is met andere merken. Het achterlicht is voorzien van batterijen wat het onnodig onhandig kan maken. Betreft design is het een aantrekkelijke fiets en voelt verder degelijk aan. 

7.9
 • 5 ondersteuningsstanden • Traploze schakelsysteem • Snelbinders • Vering
 • Verlichting achter op batterijen
 • Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Specificaties

  Algemeen

  Modeljaar 2019
  Fabrikantcode (sku) Strada N330 HM NuVinci
  Best Getest Beste elektrische stadsfiets AD fietstest 2018

  E-bike Techniek

  Motortechniek Bafang
  Maximale snelheid met ondersteuning (km/u) 25

  Accu

  Maximale actieradius (km) 210
  Uitneembare accu
  Type accu Lithium-ion

  Victesse Strada N330 HM NuVinci 2019 Lage Instap

  icon: Victesse Strada N330 HM NuVinci 2019 Lage Instap

  Victesse - Beste elektrische stadsfiets AD fietstest 2018 - De Victesse Strada N330 HM is de luxere variant van zijn broertje, de Strada N7 HM. Deze e-bike zorgt met zijn krachtige middenmotor voor ongekend fietsplezier. De ondersteuning merk je direct wanneer je begint met trappen: je vliegt fluitend over de fietspaden. De Victesse Strada is lekker veelzijdig en geeft een heleboel fiets voor een fijne

  NEW De beste e-bike?
  Wij hebben ze voor je verzameld

  Wij laten je ook gelijk alle prijzen zien met onze handige prijsvergelijker

  Winnaars best geteste e-bikes