728x90: Bol Ad

Ooni Pro 16 Multi-Fuel

De beste deal van vandaag

Ooni Europe shop

549,-

549,-

Uitverkocht

Ooni Pro 16 Multi-Fuel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Ooni Pro 16 Multi-Fuel is geschikt om het hele jaar door buiten te koken. Je kan hout of houtskool

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 99,-
Levertijd: Binnen 2-4 werkdagen
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 549,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 549,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Ooni Pro 16 Multi-Fuel

Algemeen

Merk Ooni
Release datum december 2021
EAN code 5060568341583

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 73
Hoogte (centimeter) 49
Diepte (centimeter) 78
Gewicht ( kilogram )  22
Materiaal RVS
Type metaal roestvrij
Kleur Zilver

Bereik

Reiniging Met borstel
Maximumtemperatuur ( ºC ) 500
Vermogen ( Watt ) 7kWh
Ooni Pro 16 Multi-Fuel kopen?
Actuele prijs: € 549,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ooni Pro 16 Multi-Fuel is van het merk Ooni en het merk Ooni is een populair merk binnen de productgroep pizzaovens. Ooni pizzaovens kun je vinden in winkels en webshops. Ooni producten behoren tot de topmerken pizzaovens in Nederland. Koop Ooni Pro 16 Multi-Fuel voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Ooni Pro 16 Multi-Fuel is sinds december 2021 op de markt. In december 2021 is Ooni Pro 16 Multi-Fuel van Ooni geïntroduceerd op de markt. Een ouder pizzaovens wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige pizzaovens producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals pizzaovens.

Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 1Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 2Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 3Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 4
Wil je graag de Ooni Pro 16 Multi-Fuel kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ooni voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ooni Pro 16 Multi-Fuel heeft de volgende EAN code 5060568341583. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen pizzaovens en wordt maar éen keer uitgegeven.

Hoe maak je de Ooni pizza oven het beste schoon? Vaak heb je alleen een borstel nodig. Verwijder vastgeplakte stukjes door ze voorzichtig af te schrapen met een houten of harde plastic spatel. Daarna kun je de Pro 16 Multi-Fuel afnemen met een droge keukendoek of een vochtige keukenspons. Als hij erg vies is, gebruik dan heet water en als water niet genoeg is, kun je ook azijn gebruiken. Het is niet nodig om schoonmaakmiddelen te gebruiken. De Ooni Pro 16 Multi-Fuel maak je het beste schoon met borstel.

Maximale temperatuur

Je kan al hele goede pizza's bakken rond de 290 graden. Maar een echte houtoven bereikt al snel een temperatuur tussen de 400 en 450 graden. De Ooni Pro 16 Multi-Fuel kan een maximale temperatuur bereiken van 500 graden celsius.

De Ooni Pro 16 Multi-Fuel is geschikt om het hele jaar door buiten te koken. Je kan hout of houtskool gebruiken om de oven in 20 minuten naar ruim 500 graden te stoken, of met gas met de Ooni Pro-gasbrander (apart verkrijgbaar). Extra grote kookruimte voor 16” pizza's, gebraden vlees, groente, vers brood en meer! Bak verrukkelijke 16 inch (40 centimeter) steengebakken pizza’s in slechts 60 seconden af. Ooni Pro 16 bevat twee soorten ovendeuren: een pizzadeur met een postbus-achtige ingang die perfect is om pizza's gemakkelijk in en uit te schuiven, en de volledige deur die een snellere opwarmtijd en een beter warmtebehoud in uw Ooni Pro 16 mogelijk maakt.

Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 5Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 6Ooni Pro 16 Multi-Fuel - Afbeelding 7
IN DE DOOS

 • Ooni Pro 16 Pizzaovenlichaam
 • Ovendeur voor pizza met invoer in postbusstijl (geschikt voor alle brandstofsoorten).
 • 14″ opening in brievenbusstijl (voor gebruik met 12″-14″ pizzaschillen)
 • Ovendeur met ingebouwde thermometer en glazen kijkvenster (alleen voor koks op hout/houtskool)
 • Ooni Pro 16 schoorsteen
 • Cordieriet stenen bakplaat (bestaande uit 2 delen)
 • Brandstoflade deur
 • Branderbak voor hout en houtskool
 • Schoorsteenkap
 • Stenen bewaker
 • OoniPizza Oven Handschoenen

OONI PRO 16 MULTI-FUEL

 • Gewicht:  22 kilogram
 • Reiniging: Met borstel
 • Maximumtemperatuur: 500 ºC
 • Vermogen: 7kWh Watt

Kom je er niet uit bij het kopen van de Ooni Pro 16 Multi-Fuel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze pizzaoven producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je pizzaovens of staat jouw pizzaoven keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze pizzaoven keuzehulp.

Prijzen vergelijken Ooni Pro 16 Multi-Fuel. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen