728x90: Bol Ad

Ooni Koda 12

De beste deal van vandaag

Ooni Europe shop

349,-

Op voorraad

Ooni Koda 12 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Ooni Koda 12 is een pizzaoven voor buiten op gas. Deze pizzaoven bereidt op steen gebakken 12-inch

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 99,-
Levertijd: Binnen 2-4 werkdagen
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 349,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 349,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Ooni Koda 12

Algemeen

Merk Ooni
Release datum 2021
EAN code 5060568341224

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 62
Hoogte (centimeter) 39
Diepte (centimeter) 29
Gewicht ( kilogram ) 9.25kg (20.4lbs)
Materiaal Cordieriet stenen bakplaat
Kleur Zwart/metaal
Afwerking hittebestendige, gepoedercoate

Bereik

Reiniging Met borstel
Maximumtemperatuur ( ºC ) 500
Vermogen ( Watt ) 4kWh
Ooni Koda 12 kopen?
Actuele prijs: € 349,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Ooni Koda 12 is van het merk Ooni en het merk Ooni is een populair merk binnen de productgroep pizzaovens. Ooni pizzaovens kun je vinden in winkels en webshops. Ooni producten behoren tot de topmerken pizzaovens in Nederland. Koop Ooni Koda 12 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Ooni Koda 12 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Ooni Koda 12 van Ooni geïntroduceerd op de markt. Een ouder pizzaovens wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige pizzaovens producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals pizzaovens.

Ooni Koda 12 - Afbeelding 1Ooni Koda 12 - Afbeelding 2Ooni Koda 12 - Afbeelding 3Ooni Koda 12 - Afbeelding 4
Wil je graag de Ooni Koda 12 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Ooni voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Ooni Koda 12 heeft de volgende EAN code 5060568341224. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen pizzaovens en wordt maar éen keer uitgegeven.

Hoe maak je de Ooni pizza oven het beste schoon? Vaak heb je alleen een borstel nodig. Verwijder vastgeplakte stukjes door ze voorzichtig af te schrapen met een houten of harde plastic spatel. Daarna kun je de Koda 12 afnemen met een droge keukendoek of een vochtige keukenspons. Als hij erg vies is, gebruik dan heet water en als water niet genoeg is, kun je ook azijn gebruiken. Het is niet nodig om schoonmaakmiddelen te gebruiken. De Ooni Koda 12 maak je het beste schoon met borstel.

Maximale temperatuur

Je kan al hele goede pizza's bakken rond de 290 graden. Maar een echte houtoven bereikt al snel een temperatuur tussen de 400 en 450 graden. De Ooni Koda 12 kan een maximale temperatuur bereiken van 500 graden celsius.

De Ooni Koda 12 is een pizzaoven voor buiten op gas. Deze pizzaoven bereidt op steen gebakken 12-inch pizza's in slechts 60 seconden. De supercompacte Ooni Koda 12 is binnen enkele seconden klaar voor gebruik. Klap de opvouwbare poten open, plaats de stenen bakplaat en sluit aan op een gastank. De Ooni Koda 12 is binnen 15 minuten klaar om te koken en kan temperaturen tot 500 °C (950 °F) bereiken. Draai het vuur eenvoudig hoger en lager met de draaiknop voor de warmteregeling. Dankzij de temperatuurregelaar kan je de Koda ook gebruiken voor het bereiden van allerlei soorten vis, vlees en groenten. Deze Ooni past in elke buitenruimte en weegt slechts 9,25 kilogram.

Ooni Koda 12 - Afbeelding 5Ooni Koda 12 - Afbeelding 6Ooni Koda 12 - Afbeelding 7
IN DE DOOS

  • Ooni Koda 12 pizzaovenlichaam met inklapbare poten
  • Cordieriet stenen bakplaat

OONI KODA 12

  • Gewicht: 9.25kg (20.4lbs) kilogram
  • Reiniging: Met borstel
  • Maximumtemperatuur: 500 ºC
  • Vermogen: 4kWh Watt

Kom je er niet uit bij het kopen van de Ooni Koda 12 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze pizzaoven producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je pizzaovens of staat jouw pizzaoven keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze pizzaoven keuzehulp.

Prijzen vergelijken Ooni Koda 12. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen