970x250: Mediamarkt Ad

Einhell Rasarro 36/38 Kit

De beste deal van vandaag

Coolblue

359,90

359,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Einhell Rasarro 36/38 Kit kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Einhell Rassaro 36/38 Kit grasmaaier heeft een maaibreedte van 38 centimeter en is geschikt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Einhell Rasarro 36/38 Kit aanbiedingen

Alles voor een glimlach in de tuin
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Alles wat je nodig in en om het huis
Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 359,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 359,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Einhell Rasarro 36/38 Kit

Algemeen

Merk Einhell
Fabrikantcode (sku) Rasarro 36/38 Kit
Release datum 2019
EAN code 4006825635867

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 84
Hoogte (centimeter) 120
Diepte (centimeter) 43
Gewicht (kilogram) 16,5
Kleur Zwart, rood

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 16,5
Breedte (centimeter) 84
Hoogte (centimeter) 120
Diepte (centimeter) 43

Aandrijving

Aandrijving Accu
Maximaal geluidsniveau (decibel) 93,4

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 38
Maaihoogte (millimeter) 25 - 75
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 45
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 6
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 450
Einhell Rasarro 36/38 Kit kopen?
Actuele prijs: € 359,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Einhell Rasarro 36/38 Kit kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Einhell voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Einhell Rasarro 36/38 Kit heeft de volgende EAN code 4006825635867. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrisch en wordt maar éen keer uitgegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Einhell Rasarro 36/38 Kit heeft een onderkant van kunststof.

Gras opvangbak

Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 1Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 2Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 3Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 4
Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Einhell Rasarro 36/38 Kit is voorzien van een gras opvangsysteem.

Mulchen

Mulch is een zeer fijn organisch materiaal zoals fijn versnippert gras of bladeren. Met Mulchen bedek je je grasmat met dit organisch materiaal. Het bodemleven gaan daar mee aan de slag en zetten het om tot zwarte voeding. Minder vochtverlies en verder heb je geen afval. Met de Einhell Rasarro 36/38 Kit kan je automatisch mulchen. Let op dat grasafval te zuur is om op de composthoop te gooien.

Instellen maaihoogte

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Einhell Rasarro 36/38 Kit is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Einhell Rasarro 36/38 Kit heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijden/knippen. De Circelmaaier zuigt het gras omhoog en wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). De Kooimaaier kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras en als laatste hebben we de Zweefmaaier. Die zweeft zonder wielen boven de grond en wordt het gras afgeslagen. De Einhell Rasarro 36/38 Kit is een cirkelmaaier.

Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 5Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 6Einhell Rasarro 36/38 Kit - Afbeelding 7
De Einhell Rassaro 36/38 Kit grasmaaier heeft een maaibreedte van 38 centimeter en is geschikt voor middelgrote tot grote gazons tot 450 vierkante meter. Je beweegt de grasmaaier eenvoudig over je gazon zonder vast te zitten aan verlengsnoeren. Deze grasmaaier werkt namelijk op 2 accu's van 18 volt. Om het gras te maaien, kun je kiezen uit 6 maaihoogtes tussen de 2,5 en 7,5 centimeter. Je kiest dus zelf hoe kort je het gras maait. Al het gemaaide gras vang je op in de 45 liter opvangbak of je gebruikt het als natuurlijke bemesting, dankzij de mulchingfunctie. De duwboom kun je in hoogte verstellen, zodat je altijd in de juiste houding werkt. Na al je werk, klap je duwboom weer in.

IN DE DOOS

  • Handleiding(3,19 MB)
  • Maaimes
  • 18 volt 4,0 Ah Li-ion accu (2x)
  • Duolader
  • Mulching kit

EINHELL RASARRO 36/38 KIT

  • Aandrijving: Accu
  • Maaibreedte: 38 centimeter
  • Volume opvang: 45 liter
  • Mulching functie: Ja
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Einhell Rasarro 36/38 Kit of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrisch kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrisch of staat jouw elektrisch keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrisch keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen