728x90: Bol Ad

McCulloch S400

De beste deal van vandaag

Bol.com

829,-

Uiterlijk 22 augustus in huis

McCulloch S400 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de McCulloch ROB S400 is een robotmaaier met een mobiele app. De robo is geschikt voor tuinen met een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

McCulloch S400 aanbiedingen

Elektronica & techniek
Leverbaar in ca. 2 weken
De tuinwinkel van ons allemaal
Uiterlijk 22 augustus in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 829,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 829,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties McCulloch S400

Algemeen

Merk McCulloch
Fabrikantcode (sku) ROB S400
Release datum 2019
EAN code 7391736448512

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 48,9
Hoogte (centimeter) 32,5
Diepte (centimeter) 69,1
Gewicht ( kilogram ) 15,3

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 400
Maaibreedte ( centimeter ) 17
Maaihoogte (millimeter) 20 - 50
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 58
Maximale hellingshoek (procent) 35

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 150
Type gebiedsafbakening (meter) Perimeterdraad
Type gebiedsafbakening Perimeterdraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 2,1
Oplaadtijd accu (minuten) 60
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
McCulloch S400 kopen?
Actuele prijs: € 829,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

McCulloch S400 is van het merk McCulloch en het merk McCulloch is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. McCulloch robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. McCulloch producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop McCulloch S400 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor McCulloch S400 van McCulloch is rob s400. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de McCulloch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van McCulloch S400 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

McCulloch S400 - Afbeelding 1McCulloch S400 - Afbeelding 2McCulloch S400 - Afbeelding 3McCulloch S400 - Afbeelding 4
McCulloch S400 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is McCulloch S400 van McCulloch geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de McCulloch S400 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van McCulloch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De McCulloch S400 heeft de volgende EAN code 7391736448512. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. McCulloch grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De McCulloch S400 heeft een onderkant van kunststof.

Koop een McCulloch grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de McCulloch S400 kun je een gazon maaien van maximaal 400 m2.

Mulchen

McCulloch S400 - Afbeelding 5McCulloch S400 - Afbeelding 6McCulloch S400 - Afbeelding 7
Deze McCulloch grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. McCulloch grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige McCulloch grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille McCulloch grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille McCulloch grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De McCulloch S400 heeft een geluidsniveau van 58 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de McCulloch robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De McCulloch S400 heeft een maximale hellingshoek van 35 %

De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de McCulloch robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de McCulloch robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de McCulloch robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De McCulloch S400 werkt met een willekeurig systeem.

Voordat je met de McCulloch robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de McCulloch robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De McCulloch S400 wordt geleverd inclusief 150 meter perimeterdraad.

Slimme McCulloch robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze McCulloch S400 is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de McCulloch robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme McCulloch grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

De accu- of batterijcapaciteit van een McCulloch robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De McCulloch S400 heeft een batterijcapaciteit van 2,1 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de McCulloch S400 is 65 minuten.

De McCulloch ROB S400 is een robotmaaier met een mobiele app. De robo is geschikt voor tuinen met een oppervlakte van maximaal 400 m². Via bluetooth koppel je de robotmaaier aan je telefoon, waarna je hem gemakkelijk bedient en maaischema's instelt. Door een intelligent maaisysteem past de ROB S400 zijn maaischema aan op de groeisnelheid van het gras. Zo voorkom je slijtage aan je gazon. Als je de app niet gebruikt dan kun je alles instellen met het bedieningspaneel op de maaier. Zo kies je helemaal zelf op welke manier je de robot gebruikt. De begrenzingsdraad, connectoren en alle andere benodigdheden worden meegeleverd.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • Draadpinnen
 • Perimeterdraad
 • Meetlat
 • Laadstation
 • Voedingskabel voor laadstation
 • Schroeven voor laadstation

MCCULLOCH S400

 • Gewicht: 15,3 kilogram
 • Maaibreedte: 17 centimeter
 • Mulching functie: Ja
 • Maximaal geluidsniveau: 58 decibel
 • Bediening via app: Ja
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de McCulloch S400 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen