728x90: Wehkamp Ad

Cosi Fires Cosiburner Build up

De beste deal van vandaag

Fonteyn

449,-

1-3 werkdagen

Cosi Fires Cosiburner Build up kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, heb je al een mooie tafel in de tuin staan, maar heb je nog geen gashaard? Met de Cosiburner

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: Binnen aantal werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 26 juni 2022

Cosi Fires Cosiburner Build up aanbiedingen

Alles voor huis, tuin en dier
Minimaal 1 week
Grootste Outdoor Living Mall
1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 449,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 449,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Cosi Fires Cosiburner Build up

Algemeen

Merk Cosi Fires
Fabrikantcode (sku) Cosiburner Build Up
Release datum 2019
EAN code 8712757459018

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 20
Hoogte (centimeter) 70
Diepte (centimeter) 27
Gewicht ( kilogram ) 6,8
Cosi Fires Cosiburner Build up kopen?
Actuele prijs: € 449,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Cosi Fires Cosiburner Build up is van het merk Cosi fires en het merk Cosi fires is een populair merk binnen de productgroep haarden. Cosi fires haarden kun je vinden in winkels en webshops. Cosi fires producten behoren tot de topmerken haarden in Nederland. Koop Cosi Fires Cosiburner Build up voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een haarden fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke haarden producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Cosi Fires Cosiburner Build up van Cosi fires is cosiburner build up. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Cosi fires SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Cosi Fires Cosiburner Build up is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Cosi Fires Cosiburner Build up - Afbeelding 1Cosi Fires Cosiburner Build up - Afbeelding 2Cosi Fires Cosiburner Build up - Afbeelding 3
Cosi Fires Cosiburner Build up is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Cosi Fires Cosiburner Build up van Cosi fires geïntroduceerd op de markt. Een ouder haarden wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige haarden producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals haarden.

Wil je graag de Cosi Fires Cosiburner Build up kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Cosi fires voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Cosi Fires Cosiburner Build up heeft de volgende EAN code 8712757459018. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen haarden en wordt maar éen keer uitgegeven.

Heb je al een mooie tafel in de tuin staan, maar heb je nog geen gashaard? Met de Cosiburner build up zet je eenvoudig een mooie gashaard op je tuintafel. In een handomdraai creëer je een luxe, warme sfeer.

Kenmerken

  • Makkelijk te verplaatsen
  • Vermogen van 9kWh
  • Praktisch en sfeervol
  • Maximaal gasverbruik: 600 gram per uur
  • Eenvoudig op je bestaande tuintafel te plaatsen

Luxe uitstraling
Als je geen uitsparing in je tafel wil maken, maar je toch wilt genieten van een gezellig vuurtje. Kies dan voor de Cosiburner Build up. Deze plaats je eenvoudig op je tuintafel om een luxe, warme sfeer te creëren. Uniek en erg sfeervol!

COSI FIRES COSIBURNER BUILD UP

  • Gewicht: 6,8 kilogram

Kom je er niet uit bij het kopen van de Cosi Fires Cosiburner Build up of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze haard producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je haarden of staat jouw haard keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze haard keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen