728x90: Bol Ad

Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bbq vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Specificaties Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken

Algemeen

Merk The Bastard
Fabrikantcode (sku) Large 2020
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter )57
Hoogte ( centimeter )127
Diepte ( centimeter )76,5
Gewicht ( kilogram )138
Materiaal Keramiek
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vorm Ovaal
Materiaal rooster RVS

Kenmerken

Type barbecue Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
Deksel
Thermometer
Aantal personen ( personen )10
Diameter kookoppervlak ( centimeter )49
Dubbelwandige deksel
Inclusief onderstel
Zijtafels / zijplanken

Houtskool barbecues

Asopvanger
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

The Bastard Large is de perfecte kamado voor grote groepen. Hij heeft meer dan genoeg ruimte om te grillen en het vernieuwde Dutch design ziet er geweldig uit. Met deze The Bastard kunt je slowcooken, roken, bakken, koken en grillen. Compleet met onderstel, zijtafels, plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter.

Het grillrooster van The Bastard Large is van extra dik (7 mm) roestvrijstaal gemaakt. Met de gietijzeren precisie-top is de temperatuur in de kamado nauwkeurig en eenvoudig te regelen. Het scharniersysteem zorgt ervoor dat The Bastard zeer makkelijk te openen en te sluiten is. Hij wordt compleet geleverd met plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter. Met deze handige accessoires ben je meteen klaar om aan de slag te gaan met The Bastard. Het onderstel van The Bastard is gemaakt van stevig gegalvaniseerd plaatstaal. The Bastard is nu zeer stabiel en je rolt hem makkelijk door de tuin. De tafels zijn zo steenhard dat je The Bastard vier seizoenen buiten kan laten staan, voor vele jaren.

The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. Het keramiek kan tegen hoge temperaturen waardoor er vele kookmethodes mogelijk zijn. Je kunt grillen, stomen, roken, bakken en low-slow barbecueën met The Bastard.

Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 1Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 2Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 3Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 4
The Bastard is een Dutch design van hoogwaardig cordieriet keramiek met wel 20 jaar garantie. Heerlijk ongecompliceerd, stoer, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen het hele jaar door.

Kenmerken

  • Doorsnede: 57 cm
  • Doorsnede grillrooster: 49 cm
  • Hoogte 127 cm
  • Extra dik roestvrijstalen rooster (7 mm)
  • Gietijzeren topventilatie schijf
  • Onderstel
  • Zijtafels
  • Bamboe handvat
  • Keramische vuurkorf en vuurring
  • Thermometer
  • Metalen onderdelen van gehard staal
  • Inclusief plate setter, RVS houtskoolmand en RVS asbak lifter

Wat is er nieuw bij het 2020 model?
Bij de 2020 modellen van The Bastard zijn er een paar dingen veranderd ten opzichte van de 2019 modellen. De gietijzeren precisie topschijf sluit dit jaar beter af, de topschijf laat geen lucht meer door. Ook zijn de ventilatiegaten in de topschijf aangepast. Door deze vernieuwingen is de temperatuur in The Bastard nog beter en nauwkeuriger te regelen. Het vilt op de randen van The Bastard is bij het 2020 model vervangen voor Infinity Gasket. Deze variant is gemaakt van hoogwaardig glasvezel, wat zorgt voor een betere afsluiting en het is ook eenvoudiger schoon te maken. Het gaat ook een stuk langer mee. De thermometer heeft een extra dik rubbertje waardoor de thermometer beter afsluit. Hierdoor slaat er veel minder condens in de thermometer.

De meegeleverde accessoires zijn aangepast voor een betere gebruikservaring. Zo bestaat de plate setter uit twee keer een halve maan en is hij eenvoudiger schoon te maken door het zwarte gladde oppervlak. De houtskoolmand is groter gemaakt zodat je er extra kolen in kwijt kan. De as lifter is helemaal rond gemaakt zodat al het as in de as lifter valt en je Bastard eenvoudig schoon te maken is. Door de meegeleverde as lifter is het vonk-rooster in de luchtinlaat overbodig geworden en daarom niet meer aangebracht door The Bastard (op enkele foto's is deze nog wel afgebeeld). De as lifter vervult de funcite van het (oude) vonk-rooster en houdt de vonken tegen in de luchtinlaat.

Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 5Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 6Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 7
Dit zijn de grootste veranderingen ten opzichte van de 2019 modellen

  • Vernieuwde, beter sluitende, gietijzeren precisie topschijf
  • Infinity gasket op de randen in plaats van vilt, voor een betere afsluiting
  • Betere gebruikservaring voor de meegeleverde accessoires
  • Steviger onderstel met stevigere wielen.

BASTARD LARGE 2020 MET ONDERSTEL EN ZIJPLANKEN

  • Breedte: 57 centimeter
  • Hoogte: 127 centimeter
  • Diepte: 76,5 centimeter
  • Gewicht: 138 kilogram
  • Type barbecue: Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
  • Thermometer: Ja
  • Aantal personen: 10 personen
  • Diameter kookoppervlak: 49 centimeter
  • Inclusief onderstel: Ja
  • Zijtafels / zijplanken: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bbq of staat jouw bbq keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 8Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 9Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 10Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken - Afbeelding 11
De Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken is van het merk Bastard en is een populair merk binnen de productgroep bbq. Het loont om de Bastard bbq bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een bbq fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke bbq-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken van Bastard is large 2020. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Bastard Large 2020 met onderstel en zijplanken van Bastard geïntroduceerd op de markt. Een ouder bbq wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige bbq producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bbq.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen