728x90: Bol Ad

Bastard Compact 2020 met onderstel

Laagste prijs gevonden ma. 18 mrt. 23:32 uur

€ 599,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: ma. 18 mrt. 23:32 uur

€ 599,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Ook beschikbaar als


Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Specificaties Bastard Compact 2020 met onderstel

Algemeen

Merk The Bastard
Fabrikantcode (sku) Compact 2020
Release datum 2020
EAN code 8720168010162

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter )45
Hoogte ( centimeter )58
Diepte ( centimeter )51,2
Gewicht ( kilogram )45
Materiaal Keramiek
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Vorm Ovaal
Materiaal rooster RVS

Kenmerken

Type barbecue Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
Deksel
Thermometer
Aantal personen ( personen )4
Diameter kookoppervlak ( centimeter )33
Dubbelwandige deksel
Inclusief onderstel
Zijtafels / zijplanken
Bastard Compact 2020 met onderstel kopen
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Thuis een The Bastard, overal een The Bastard. The Bastard Compact is makkelijk mee te nemen en geeft genoeg ruimte om te barbecueën voor een groep van 4 tot 5 personen. Het formaat is wat klein, maar de prestaties van deze Bastard zijn dat zeker niet. Je kunt alles wat ook op de grootste versie kan, alleen dan wat kleiner. Ideaal om bijvoorbeeld even snel een steak te grillen.

Het compacte formaat van The Bastard is makkelijk mee te nemen zodat je op elke plek kunt BBQ'en. Het vernieuwde onderstel zorgt ervoor dat The Bastard Compact altijd stevig en stabiel op zijn plek staat.

The Bastard is gemaakt van industrieel keramiek. De keramische barbecues van The Bastard staan bekend om het perfect vasthouden van warmte, een constante temperatuur en een goed te regelen luchtcirculatie. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen. Hierdoor zijn er vele kookmethodes mogelijk. Grillen, roken, stomen, bakken en low-slow barbecueën met The Bastard. Je maak in een handomdraai overheerlijke en malse vlees-, vis- of groente- gerechten met een pure smaak zoals je alleen bij The Bastard proeft.

Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 1Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 2Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 3Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 4
The Bastard is een Nederlands design van hoogwaardig cordieriet keramiek met wel 20 jaar garantie. Lekker ongecompliceerd, stoer, kwalitatief, veelzijdig en voor iedereen het hele jaar door.

Kenmerken

  • Doorsnede: 43 cm
  • Doorsnede grillrooster: 33 cm
  • Hoogte 60 cm
  • Inclusief plate setter en RVS houtskoolmand
  • Gietijzeren topventilatie schijf
  • Extra dik (5 mm) roestvrijstalen rooster
  • Bamboe handvat
  • Keramische vuurkorf en vuurring
  • Thermometer
  • Vernieuwd stabiel onderstel

Wat is er nieuw bij de 2020 modellen?
Het 2020 Compact model van The Bastard heeft dit jaar dezelfde gietijzeren precisie topschijf als zijn broers (Medium, Large en XL). Zo is de temperatuur in de compacte Bastard nog beter en nauwkeuriger te regelen. Het vilt op de randen van The Bastard is bij het 2020 model vervangen voor Infinity Gasket. Deze variant is gemaakt van hoogwaardig glasvezel, wat zorgt voor een betere afsluiting en het is ook gemakkelijker schoon te maken. Tevens gaat het ook een stuk langer mee. De thermometer heeft een extra dik rubbertje waardoor de thermometer beter afsluit. Zo slaat er veel minder condens in de thermometer.

Het nieuwe model wordt geleverd inclusief twee handige accessoires waardoor je direct klaar bent om te grillen met The Bastard. De plate setter zorgt ervoor dat je de werking van een oven krijgt. Je vlees, vis of groenten worden indirect verhit en branden niet meer aan. Het gerecht gaart gelijkmatig op je kamado. Het zwarte gladde oppervlak van de plate setter is makkelijk schoon te maken. In de handige roestvrijstalen houtskoolmand kunt je houtskool stoken. Door de devider kunt je deze verdelen in een directe en indirecte vuurbron. De houtskoolmand zorgt ook voor een zuiniger houtskool verbruik.

Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 5Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 6Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 7
Het onderstel van de Compact is compleet vernieuwd. Het stoere onderstel is uniek voor een compacte kamado en zorgt ervoor dat je Bastard nog steviger op zijn plek staat.

Wat zijn de grootste veranderingen ten opzichte van het 2019 model

  • Vernieuwde, beter sluitende, gietijzeren precisie topschijf
  • Infinity gasket op de randen in plaats van vilt, voor een betere afsluiting
  • Inclusief twee accessoires, plate setter en houtskoolmand
  • Volledig vernieuwd onderstel
  • Ook in Urban (mat zwart) verkrijgbaar.

BASTARD COMPACT 2020 MET ONDERSTEL

  • Breedte: 45 centimeter
  • Hoogte: 58 centimeter
  • Diepte: 51,2 centimeter
  • Gewicht: 45 kilogram
  • Type barbecue: Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
  • Thermometer: Ja
  • Aantal personen: 4 personen
  • Diameter kookoppervlak: 33 centimeter
  • Inclusief onderstel: Ja
  • Zijtafels / zijplanken: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bastard Compact 2020 met onderstel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 8Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 9Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 10Bastard Compact 2020 met onderstel - Afbeelding 11
Mis je bbq of staat jouw bbq keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

De Bastard Compact 2020 met onderstel is van het merk Bastard en is een populair merk binnen de productgroep bbq. Het loont om de Bastard bbq bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een bbq fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke bbq-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bastard Compact 2020 met onderstel van Bastard is compact 2020. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bastard Compact 2020 met onderstel is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Bastard Compact 2020 met onderstel van Bastard geïntroduceerd op de markt. Een ouder bbq wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige bbq producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bbq.

Populaire video voor artikel: Bastard Compact 2020 met onderstel

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: ma. 18 mrt. 23:32 uur

€ 599,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen