728x90: Bol Ad

Bosch Indego S+ 350

De beste deal van vandaag

Coolblue

699,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Bosch Indego S+ 350 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - Gebruik de Bosch Indego S+ 350 met de Bosch Smart Gardening app op

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 699,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 699,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch Indego S+ 350

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) S+ 350
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 36,4
Hoogte (centimeter) 20,2
Diepte (centimeter) 44,5
Gewicht ( kilogram ) 7,5

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 350
Maaibreedte ( centimeter ) 19
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 63
Maximale hellingshoek (procent) 27

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Systematisch
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 100
Type gebiedsafbakening (meter) Perimeterdraad
Type gebiedsafbakening Perimeterdraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 2,5
Oplaadtijd accu (minuten) 45
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 30
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
Bosch Indego S+ 350 kopen?
Actuele prijs: € 699,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Bosch Indego S+ 350 is van het merk Bosch en het merk Bosch is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Bosch robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Bosch producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Bosch Indego S+ 350 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch Indego S+ 350 van Bosch is s+ 350. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Bosch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Bosch Indego S+ 350 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 1Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 2Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 3Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 4
Bosch Indego S+ 350 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Bosch Indego S+ 350 van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel robotmaaiers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Bosch Indego S+ 350 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch Indego S+ 350 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Bosch grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Bosch Indego S+ 350 heeft een onderkant van kunststof.

Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 5Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 6Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 7
Koop een Bosch grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Bosch Indego S+ 350 kun je een gazon maaien van maximaal 350 m2.

Mulchen

Deze Bosch grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Bosch grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Bosch grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Bosch grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Bosch grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Bosch Indego S+ 350 heeft een geluidsniveau van 63 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Bosch robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Bosch Indego S+ 350 heeft een maximale hellingshoek van 27 %

Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 8Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 9Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 10Bosch Indego S+ 350 - Afbeelding 11
De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de Bosch robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de Bosch robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de Bosch robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De Bosch Indego S+ 350 werkt met een systematisch systeem.

Voordat je met de Bosch robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de Bosch robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De Bosch Indego S+ 350 wordt geleverd inclusief 100 meter perimeterdraad.

Slimme Bosch robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze Bosch Indego S+ 350 is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de Bosch robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme Bosch grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

De accu- of batterijcapaciteit van een Bosch robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De Bosch Indego S+ 350 heeft een batterijcapaciteit van 2,5 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Bosch Indego S+ 350 is 30 minuten.

Consumentenbond Beste uit de Test - Gebruik de Bosch Indego S+ 350 met de Bosch Smart Gardening app op je smartphone of tablet (iOS, Android en Windows). Zo bedien je niet alleen je robotmaaier vanaf iedere locatie die je wil, maar kun je ook maaiprogramma's instellen, de voortgang van het maaien bijhouden en weet je wanneer je robotmaaier onderhoud nodig heeft. Je kunt ook je stem gebruiken om de robotmaaier te bedienen. De robotmaaier is namelijk compatibel met Amazon Alexa. De robotmaaier maait niet in willekeurige banen. Hij brengt eerst het gazon in kaart en bepaalt dan hoe hij je grasmat zo efficiënt mogelijk maait.

IN DE DOOS

 • Een handleiding
 • Laadstation
 • 100 meter kabel
 • Bevestigingspinnen (140x)
 • Kabelverbinders (2x)

BOSCH INDEGO S+ 350

 • Gewicht: 7,5 kilogram
 • Maaibreedte: 19 centimeter
 • Mulching functie: Ja
 • Maximaal geluidsniveau: 63 decibel
 • Bediening via app: Ja
 • Maximale accu/batterijduur: 30 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch Indego S+ 350 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch Indego S+ 350 . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen