728x90: Wehkamp Ad

Kamado Joe Big Joe III

De beste deal van vandaag

Fonteyn

2.899,-

1-3 werkdagen

Kamado Joe Big Joe III kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Kamado Joe Big Joe II is uitgerust met het intelligente Divide & Conquer Flexible Cooking

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: Binnen aantal werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 28 maart 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.899,-

Specificaties Kamado Joe Big Joe III

Algemeen

Merk Kamado Joe
Fabrikantcode (sku) Joe Big Joe III
Release datum 2019
EAN code 0811738023106

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 148,3
Hoogte (centimeter) 136,4
Diepte (centimeter) 90,9
Materiaal Keramiek
Kleur Rood

Kenmerken

Type barbecue Kamado, Houtskoolbarbecue
Deksel
Thermometer
Aantal personen 12-15
Dubbelwandige deksel

Houtskool barbecues

Asopvanger
Kamado Joe Big Joe III kopen?
Actuele prijs: € 2.899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Kamado Joe Big Joe III kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Kamado Joe voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Kamado Joe Big Joe III heeft de volgende EAN code 0811738023106. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen bbq en wordt maar éen keer uitgegeven.

Thermometer

Een thermometer is erg handig als je op zoek bent naar een bepaalde temperatuur voor je gerechten. Denk dan aan pizza of pulled meat. De Kamado Joe Big Joe III is voorzien van een ingebouwde thermometer.

Aantal personen

Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 1Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 2Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 3Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 4
De hoeveel vlees, vis of groenten die je per keer kwijt kan op het rooster van de bbq geeft aan voor hoeveel personen de bbq geschikt is. Met de Kamado Joe Big Joe III kan je met gemak voor 12-15 personen gerechten klaar maken.

De Kamado Joe Big Joe II is uitgerust met het intelligente Divide & Conquer Flexible Cooking System waarmee hij zich echt van zowel zijn voorganger als van zijn concurrenten onderscheidt. Het systeem houdt in dat je niet alleen de bak- en grilloppervlakte kunt vergroten maar ook dat je tegelijkertijd meerdere ingrediënten en producten op andere wijzen op verschillende temperaturen kunt bereiden. Dit maakt deze barbecue verschrikkelijk veelzijdig en ook geschikt om eten te bereiden voor een groter gezelschap. De bijgeleverde roosters en platen zijn rond en in twee delen verdeeld waardoor zogenaamde halvemanen ontstaan. Je kunt deze halvemanen combineren, afzonderlijk gebruiken en op verschillende hoogtes plaatsen waardoor er sprake is van verschillende warmtezones en bereidingsvormen. Op deze manier is het bijvoorbeeld goed mogelijk om in één barbecuesessie aardappels te poffen, kip te roosteren, garnalen te grillen en een worstje te bakken.

De barbecue is aan weerszijden uitgerust met fraaie, zwarte zijtafels die eenvoudig kunnen worden in- en uitgeklapt. Op deze tafels kun je borden, schalen en kommen zetten maar je kunt er ook je vleesvorken, tangen en borstels aan hangen.
De Kamado Joe Big Joe III weegt compleet 221kg, heeft een roosterdoorsnede van 61cm en is 135cm hoog. De breedte zonder de zijtafeltjes is 90 cm en met uitgeklapte zijtafeltjes 136,4cm. De breedte van het onderstel is 64,8 cm. De barbecue is voorzien van een zeer stevig onderstel met zwenkwielen die je eenvoudig kunt vastzetten. Het apparaat is daardoor goed te verplaatsen maar wordt weer net zo makkelijk en veilig vastgezet. De Kamado Joe Big Joe III is overwegend rood met stoere zwarte accenten.

KAMADO JOE BIG JOE III

  • Type barbecue: Kamado, Houtskoolbarbecue
  • Thermometer: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Kamado Joe Big Joe III of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 5Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 6Kamado Joe Big Joe III  - Afbeelding 7
Mis je bbq? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

Prijzen vergelijken Kamado Joe Big Joe III . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen