728x90: Wehkamp Ad

Gardena Smart Sileno+ 2000

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.995,-

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Gardena Smart Sileno+ 2000 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Gardena Smart Sileno+ 2000 is een stille robotmaaier die gazons tot 1600 m² weer aan

Gardena Sileno serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.995,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.995,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Gardena Smart Sileno+ 2000

Algemeen

Merk Gardena
Fabrikantcode (sku) Smart Sileno+ 2000
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 79,5
Hoogte (centimeter) 34
Diepte (centimeter) 56
Gewicht ( kilogram ) 21,9

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 2000
Maaibreedte ( centimeter ) 22
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 60
Maximale hellingshoek (procent) 35

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 250
Type gebiedsafbakening (meter) Applicatie, Perimeterdraad
Type gebiedsafbakening Applicatie, Perimeterdraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 2,1
Oplaadtijd accu (minuten) 60
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
Gardena Smart Sileno+ 2000 kopen?
Actuele prijs: € 1.995,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Gardena Smart Sileno+ 2000 is van het merk Gardena en het merk Gardena is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Gardena robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Gardena producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Gardena Smart Sileno+ 2000 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gardena Smart Sileno+ 2000 van Gardena is smart sileno+ 2000. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gardena SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gardena Smart Sileno+ 2000 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 1Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 2Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 3Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 4
Gardena Smart Sileno+ 2000 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Gardena Smart Sileno+ 2000 van Gardena geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gardena Smart Sileno+ 2000 het predicaat "Top Product" gegeven.

Koop een Gardena grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Gardena Smart Sileno+ 2000 kun je een gazon maaien van maximaal 2000 m2.

Mulchen

Deze Gardena grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Gardena grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 5Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 6Gardena Smart Sileno+ 2000 - Afbeelding 7
Niets is zo vervelend als een luidruchtige Gardena grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Gardena grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Gardena grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Gardena Smart Sileno+ 2000 heeft een geluidsniveau van 60 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Gardena robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Gardena Smart Sileno+ 2000 heeft een maximale hellingshoek van 35 %

De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de Gardena robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de Gardena robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de Gardena robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De Gardena Smart Sileno+ 2000 werkt met een willekeurig systeem.

Voordat je met de Gardena robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de Gardena robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De Gardena Smart Sileno+ 2000 wordt geleverd inclusief 250 meter perimeterdraad.

Slimme Gardena robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze Gardena Smart Sileno+ 2000 is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de Gardena robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme Gardena grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

De accu- of batterijcapaciteit van een Gardena robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De Gardena Smart Sileno+ 2000 heeft een batterijcapaciteit van 2,1 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Gardena Smart Sileno+ 2000 is 65 minuten.

De Gardena Smart Sileno+ 2000 is een stille robotmaaier die gazons tot 1600 m² weer aan kant maakt. Na installatie van je robotmaaier selecteer je het gewenste programma, stel je de maaihoogte in tussen de 20 en 60 millimeter en schakel je eventueel de timer in. De robotmaaier bedien je ook met de Gardena Smart app. De app staat in verbinding met de robotmaaier via het internet waardoor je de maaier vanaf iedere locatie bedient. Is de accu leeg, dan keert de robotmaaier vanzelf terug naar het basisstation. Zelfs in de regen en op hellingen tot 35 procent maait hij zonder problemen. De diefstalbeveiliging en botssensoren maken de Smart Sileno+ 2000 helemaal af.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • Perimeterdraad
 • Haringen
 • Gateway

GARDENA SMART SILENO+ 2000

 • Gewicht: 21,9 kilogram
 • Maaibreedte: 22 centimeter
 • Mulching functie: Ja
 • Maximaal geluidsniveau: 60 decibel
 • Bediening via app: Ja
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gardena Smart Sileno+ 2000 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen