728x90: Bol Ad

Gardena Sileno Life 750


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Gardena Sileno serie


Omschrijving

Gardena Sileno Life 750 is van het merk Gardena en het merk Gardena is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Gardena robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Gardena producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Gardena Sileno Life 750 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gardena Sileno Life 750 van Gardena is sileno life 750. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gardena SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gardena Sileno Life 750 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gardena Sileno Life 750 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Gardena Sileno Life 750 van Gardena geÔntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de Gardena Sileno Life 750 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gardena voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gardena Sileno Life 750 heeft de volgende EAN code 4078500043922. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gardena Sileno Life 750 het predicaat "Top Product" gegeven.

Koop een Gardena grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Gardena Sileno Life 750 kun je een gazon maaien van maximaal 750 m2.

Mulchen

Deze Gardena grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Gardena grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Gardena grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Gardena grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Gardena grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Gardena Sileno Life 750 heeft een geluidsniveau van 60 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Gardena robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Gardena Sileno Life 750 heeft een maximale hellingshoek van 30 %

De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de Gardena robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de Gardena robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de Gardena robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De Gardena Sileno Life 750 werkt met een willekeurig systeem.

Voordat je met de Gardena robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de Gardena robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De Gardena Sileno Life 750 wordt geleverd inclusief 200 meter perimeterdraad.

Slimme Gardena robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze Gardena Sileno Life 750 is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de Gardena robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme Gardena grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

De accu- of batterijcapaciteit van een Gardena robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De Gardena Sileno Life 750 heeft een batterijcapaciteit van 2,1 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Gardena Sileno Life 750 is 65 minuten.

De Gardena Smart Sileno Life 750 maait automatisch jouw middelgrote gazon, ook wanneer deze complex ingedeeld is. De robotmaaier met mobiele app is geschikt voor een oppervlakte tot 750 m². Je koppelt hem via de Smart Gateway aan de Gardena app, waarna je de maaier ook via wifi bedient. Omdat hij compact en wendbaar is, maait hij nauwe doorgangen moeiteloos. Bovendien kan het apparaat een hellingshoek van 30% aan, dus gebruik je hem ook in heuvelachtige tuinen. Dankzij een botssensor stopt de Sileno Life direct met maaien wanneer hij obstakels raakt. Je stelt eenvoudig het maaischema in op de maaier of met behulp van de app. Hierbij berekent de programmeerassistent direct een maaiplan voor jouw tuin. Het is voldoende om de maaier met een tuinslang schoon te spuiten, dus kost ook het onderhoud je niet veel tijd.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • Draadpinnen
 • Perimeterdraad
 • Meetlint
 • Laadstation
 • Voedingskabel voor laadstation
 • Schroeven voor laadstation
 • Smart Gateway
 • Voedingskabel voor Smart Gateway
 • LAN-kabel voor Smart Gateway

GARDENA SILENO LIFE 750

 • Gewicht: 15 kilogram
 • Maaibreedte: 21 centimeter
 • Mulching functie: Ja
 • Maximaal geluidsniveau: 60 decibel
 • Bediening via app: Ja
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gardena Sileno Life 750 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Specificaties Gardena Sileno Life 750

Algemeen

Merk Gardena
Fabrikantcode (sku) SILENO Life 750
Release datum 2019
EAN code 4078500043922
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 50
Hoogte (centimeter) 34
Diepte (centimeter) 60
Gewicht ( kilogram ) 15
Kleur Zwart, blauw, oranje

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 750
Maaibreedte ( centimeter ) 21
Maaihoogte (millimeter) 20 - 50
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 60
Maximale hellingshoek (procent) 30

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 200
Type gebiedsafbakening (meter) Perimeterdraad
Type gebiedsafbakening Perimeterdraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampŤre per uur) 2,1
Oplaadtijd accu (minuten) 60
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen