728x90: Wehkamp Ad

McCulloch ROB 1000

De beste deal van vandaag

Conrad

1.009,-

Leverbaar in 3 - 4 dagen

McCulloch ROB 1000 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, voor je gazon tot 1000 m² is de McCulloch ROB1000 een geschikte robotmaaier. In stroken van 17

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 13 juli 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.009,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.009,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties McCulloch ROB 1000

Algemeen

Merk McCulloch
Fabrikantcode (sku) ROB R1000
Release datum 2018
EAN code 7391736304047
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 53
Hoogte (centimeter) 35
Diepte (centimeter) 69
Gewicht ( kilogram ) 15,6
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart, geel

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 1000
Maaibreedte ( centimeter ) 17
Maaihoogte (millimeter) 20 - 50
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 59
Maximale hellingshoek (procent) 25

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 200
Type gebiedsafbakening (meter) Perimeterdraad
Type gebiedsafbakening Perimeterdraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 2,1
Oplaadtijd accu (minuten) 50
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
McCulloch ROB 1000 kopen?
Actuele prijs: € 1.009,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

McCulloch ROB 1000 is van het merk McCulloch en het merk McCulloch is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. McCulloch robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. McCulloch producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop McCulloch ROB 1000 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor McCulloch ROB 1000 van McCulloch is rob r1000. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de McCulloch SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van McCulloch ROB 1000 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 1McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 2McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 3McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 4
McCulloch ROB 1000 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is McCulloch ROB 1000 van McCulloch geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de McCulloch ROB 1000 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van McCulloch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De McCulloch ROB 1000 heeft de volgende EAN code 7391736304047. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de McCulloch ROB 1000 het predicaat "Top Product" gegeven.

Koop een McCulloch grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de McCulloch ROB 1000 kun je een gazon maaien van maximaal 1000 m2.

Mulchen

McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 5McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 6McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 7
Deze McCulloch grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. McCulloch grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige McCulloch grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille McCulloch grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille McCulloch grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De McCulloch ROB 1000 heeft een geluidsniveau van 59 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de McCulloch robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De McCulloch ROB 1000 heeft een maximale hellingshoek van 25 %

De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de McCulloch robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de McCulloch robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de McCulloch robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De McCulloch ROB 1000 werkt met een willekeurig systeem.

McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 8McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 9McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 10McCulloch ROB 1000 - Afbeelding 11
Voordat je met de McCulloch robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de McCulloch robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De McCulloch ROB 1000 wordt geleverd inclusief 200 meter perimeterdraad.

De accu- of batterijcapaciteit van een McCulloch robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De McCulloch ROB 1000 heeft een batterijcapaciteit van 2,1 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de McCulloch ROB 1000 is 65 minuten.

Voor je gazon tot 1000 m² is de McCulloch ROB1000 een geschikte robotmaaier. In stroken van 17 centimeter breedte maait hij jouw gazon op een hoogte tussen de 20 en 50 millimeter. De maaier is voorzien van botssensoren en afstandssensoren, waardoor hij zich probleemloos door je tuin manoeuvreert. De accu gaat meer dan een uur mee, maar raakt hij tijdens het maaien toch leeg, dan keert de robotmaaier vanzelf terug naar het basisstation om op te laden. Na 50 minuten opladen hervat hij zijn maaiprogramma. Je laat de robotmaaier zorgeloos in je tuin staan, want hij is voorzien van diefstalbeveiliging. Hierdoor maait de ROB1000 enkel en alleen jouw gazon weer aan kant.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • Laadstation
 • 200 meter begrenzingsdraad
 • Haringen
 • Reservemes

MCCULLOCH ROB 1000

 • Gewicht: 15,6 kilogram
 • Maaibreedte: 17 centimeter
 • Mulching functie: Ja
 • Maximaal geluidsniveau: 59 decibel
 • Bediening via app: Nee
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de McCulloch ROB 1000 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Prijzen vergelijken McCulloch ROB 1000. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen