728x90: Wehkamp Ad

Eurom Golden 2000 Slim

De beste deal van vandaag

fonQ

229,-

185,99

Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis

Eurom Golden 2000 Slim kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wil je een terrasverwarmer die niet zo fel licht uitstraalt tijdens het verwarmen? Dan is de Eurom

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Eurom Golden 2000 Slim aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
Vandaag besteld, over 1-2 werkdagen in huis
Begrijpt 't
1-2 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 185,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 185,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Eurom Golden 2000 Slim

Algemeen

Merk Eurom
Fabrikantcode (sku) Golden 2000 Slim
Release datum 2019
EAN code 8713415334906
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter ) 73,5
Hoogte ( centimeter ) 8,3
Diepte ( centimeter ) 13,5
Kleur Zwart
Kabellengte (meter) 1,85
Afmeting 73,5 b x 8,3 l x 13,5 b

Gebruik & functies

Verwarmingsbereik ( m2 ) 23
Met verlichting
Draaibaar
Afstandsbediening meegeleverd
Aantal standen 6
Traploos instelbaar
Aanpasbare intensiteit
Montage oppervlak Plafond, Wand
Type terrasverwarmer Wandheater
Ingebouwde speakers
Ophangbeugel meegeleverd
Montagemateriaal meegeleverd
Statief meegeleverd
Waterbestendig
IP-certificering IPX65

Warmtebron

Warmtebron Elektriciteit
Vermogensbereik ( watt ) 600 - 2000
Type verwarmingselement Lowglare
Verbruikskosten per uur (euro) 0,42
Eurom Golden 2000 Slim kopen
Actuele prijs: € 185,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Eurom Golden 2000 Slim is van het merk Eurom en is een populair merk binnen de productgroep terrasverwarmers. Het loont om de Eurom terrasverwarmers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een terrasverwarmers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke terrasverwarmer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Eurom Golden 2000 Slim van Eurom is golden 2000 slim. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Eurom Golden 2000 Slim - Afbeelding 1Eurom Golden 2000 Slim - Afbeelding 2Eurom Golden 2000 Slim - Afbeelding 3Eurom Golden 2000 Slim - Afbeelding 4
Eurom Golden 2000 Slim is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Eurom Golden 2000 Slim van Eurom geïntroduceerd op de markt. Een ouder terrasverwarmers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige terrasverwarmers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals terrasverwarmers.

Wil je graag de Eurom Golden 2000 Slim kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Eurom voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Eurom Golden 2000 Slim heeft de volgende EAN code 8713415334906. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen terrasverwarmers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Eurom Golden 2000 Slim het predicaat "Top Product" gegeven.

Om terrasverwarmers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Eurom Golden 2000 Slim is 1,85 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,85 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het warmtebereik van alle Eurom heaters is gemeten in een situatie van 18 °C zonder wind. In werkelijkheid kan het warmtebereik door invloed van wind minder zijn dan gegeven. De verwarmingsbron en het type verwarmingselement (alleen bij elektrische Eurom heaters) bepalen hoe gevoelig je heater is voor verschillende weersinvloeden. De Eurom Golden 2000 Slim heeft een warmtebereik van 23 m2.

Heeft je Eurom terrasverwarmer meerdere standen? Zet de heater dan eerst aan op de laagste stand. Zo is het piekvermogen in het begin minder hoog dan wanneer je de Eurom terrasheater direct op volle kracht aanzet. Hierna kun je langzaam zelf de warmte-intensiteit aanpassen. De Eurom Golden 2000 Slim heeft 6 standen.

Type terrasverwarmer

Er zijn verschillende Eurom terrasverwarmers. Denk dan aan een heatstrip voor gesloten ruimtes. Een flame heater met open vlam voor buiten. Een lounge (wand) heater, altijd elektrisch en speciaal voor zithoogte. Een elektrische parasol heater (lamp) voor in je parasol en een tafel heater die compact zijn voor op tafel. De Eurom Golden 2000 Slim is een wandheater.

Wanneer een Eurom terrasverwarmer waterbestendig is dan kun je hem buiten onder een afdakje of soms zelfs onoverdekt ophangen. De mate van waterbestendigheid hangt af van van de IP-certificering. Wanneer een Eurom terrasverwarmer waterbestendig is, dan betekent dit dus niet dat de Eurom terrasverwarmer volledig waterdicht is.

De IP-certificering van een Eurom terrasverwarmer geeft de mate van stof- en waterbestendigheid aan. Je ziet achter IP 2 getallen staan. Hoe hoger het eerste getal achter de IP, hoe stofbestendiger de Eurom terrasverwarmer is. Hoe hoger het laatste getal achter de IP, hoe beter de heater bestand is tegen water. De Eurom Golden 2000 Slim heeft een ipx65 certificering.

Een Eurom terrasverwarmer werkt op gas of op elektriciteit. Eurom gas terrasverwarmers zijn relatief mobiel en hebben een groot bereik. Het gebruik van gas is in verhouding een stuk duurder dan het gebruik van elektriciteit. Elektrische Eurom terrasverwarmers verwarmen via een verwarmingselement en gebruik je zowel op besloten en open terrassen. Een elektrische heater biedt echter geen draadloze vrijheid. De Eurom Golden 2000 Slim werkt op elektriciteit.

Met het vermogensbereik van de Golden 2000 Slim wordt het vermogen in de laagste en de hoogste stand, uitgedrukt in watt aangegeven. Een terrasverwarmer verbruikt meer stroom om op te starten: piekspanning. Met een softstarter vlak je deze piekstroom af, waardoor het geen klap geeft op je stroomgroep. Hierdoor voorkom je dat je stoppen doorslaan. De Eurom Golden 2000 Slim heeft een vermogensbereik van 600 - 2000 watt.

Verbruikskosten per uur

Wat zijn de gemiddelde kosten per uur wanneer de terrasverwarmer op de hoogste stand staat? Bij een elektrische terrasverwarmer is bij de berekening uitgegaan van een prijs van 0,22 euro per kilowattuur. Bij een gasheater is uitgegaan van 0,65 euro per kubieke meter gas. De Eurom Golden 2000 Slim kost per uur gemiddeld 0,42 cent.

Wil je een terrasverwarmer die niet zo fel licht uitstraalt tijdens het verwarmen? Dan is de Eurom Golden 2000 Slim iets voor jou. De terrasverwarmer is geschikt voor het verwarmen van winderige terrassen tot 20 m². Het verwarmingselement is namelijk vrijwel niet windgevoelig, waardoor er weinig warmte verloren gaat. De terrasheater heeft 6 standen. Je past de warmte-intensiteit dus naar eigen wens aan, ook vanuit je luie stoel. Deze warmte-intensiteit pas je aan met de meegeleverde afstandsbediening. Daarnaast zet je de heater of stand-by met de afstandsbediening. Gebruik wel de fysieke knop op de terrasverwarmer om de heater helemaal uit te zetten. Kijk in de handleiding waar je het product wel of niet kan hangen.

Advies van de specialist: voor het verwarmen van beschutte en winderige terrassen vanaf 20 m² heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig.

Een losse softstarter heeft bij deze terrasverwarmer geen effect, omdat de terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten die het piekvermogen afvlakt. De kans dat de stoppen doorslaan is dus al kleiner.

IN DE DOOS

 • Handleiding
 • Afstandsbediening
 • Ophangbeugel
 • Bevestigingsmateriaal

EUROM GOLDEN 2000 SLIM

 • Breedte: 73,5 centimeter
 • Hoogte: 8,3 centimeter
 • Diepte: 13,5 centimeter
 • Afmeting: 73,5 b x 8,3 l x 13,5 b
 • Verwarmingsbereik: 23 m2
 • Afstandsbediening meegeleverd: Ja
 • Waterbestendig: Ja
 • Vermogensbereik: 600 - 2000 watt

Kom je er niet uit bij het kopen van de Eurom Golden 2000 Slim of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze terrasverwarmer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je terrasverwarmers of staat jouw terrasverwarmer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze terrasverwarmer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Eurom Golden 2000 Slim

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen