728x90: Wehkamp Ad

Campingaz Modulair Wokpan

De beste deal van vandaag

Amazon

47,95

29,19

Beschikbaar

Campingaz Modulair Wokpan kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, aziatische gerechten bereiden op je barbecue? Met de Campingaz Modulair Wokpan is het mogelijk. De

Shop informatie

Verzendkosten: Reguliere verzendkosten
Levertijd: 1-5 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Campingaz Modulair Wokpan aanbiedingen

Online Shopping
Beschikbaar
Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
Voor 23:00 besteld, morgen in huis
De tuinwinkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 29,19?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 29,19

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Campingaz Modulair Wokpan

Algemeen

Merk Campingaz
Fabrikantcode (sku) Wok
Release datum 2014
EAN code 3138522069735
Top Product

Fysieke kenmerken

Materiaal Metaal
Campingaz Modulair Wokpan kopen?
Actuele prijs: € 29,19
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Campingaz Modulair Wokpan is van het merk Campingaz en het merk Campingaz is een populair merk binnen de productgroep accessoires. Campingaz accessoires kun je vinden in winkels en webshops. Campingaz producten behoren tot de topmerken accessoires in Nederland. Koop Campingaz Modulair Wokpan voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een accessoires fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke accessoires producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Campingaz Modulair Wokpan van Campingaz is wok. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Campingaz SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Campingaz Modulair Wokpan is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Campingaz Modulair Wokpan - Afbeelding 1Campingaz Modulair Wokpan - Afbeelding 2Campingaz Modulair Wokpan - Afbeelding 3
Campingaz Modulair Wokpan is sinds 2014 op de markt. In 2014 is Campingaz Modulair Wokpan van Campingaz gentroduceerd op de markt. Een ouder accessoires wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige accessoires producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2014 zegt dus niet zoveel over producten, zoals accessoires.

Wil je graag de Campingaz Modulair Wokpan kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Campingaz voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Campingaz Modulair Wokpan heeft de volgende EAN code 3138522069735. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen accessoires en wordt maar en keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Campingaz Modulair Wokpan het predicaat "Top Product" gegeven.

Aziatische gerechten bereiden op je barbecue? Met de Campingaz Modulair Wokpan is het mogelijk. De wokpan is vervaardigd uit carbon staal en beschikt over een duurzame antiaanbaklaag. Met behulp van het stevige houten handvat verplaats je de wokpan gemakkelijk. De wokpan is geschikt voor alle Campingaz-barbecues die beschikken over (of uit te breiden zijn met) het modulaire systeem. Je plaatst de wok in dit geval in het uitneembare middenstuk van het gietijzeren modulaire rooster.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Campingaz Modulair Wokpan of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze buiten koken accessoire producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je accessoires of staat jouw buiten koken accessoire keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze buiten koken accessoire keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen