728x90: Bol Ad

Eurom Flameheater 9000

De beste deal van vandaag

Gereedschapcentrum

350,-

239,99

Op voorraad

Eurom Flameheater 9000 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Eurom terrasverwarmer van het type Flameheater verleng je de gezellige zomeravonden op je

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 11.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Eurom Flameheater 9000 aanbiedingen

Gereedschap voor iedereen
Gereedschapcentrum aanbieding: vandaag 00:33 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 05:27
Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
fonQ aanbieding: vandaag 00:29 uur
Professioneel Gereedschap & Accessoires
ToolMax aanbieding: vandaag 00:34 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:36 uur
Grootste Outdoor Living Mall
Fonteyn aanbieding: vandaag 00:30 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 239,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 239,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Eurom Flameheater 9000

Algemeen

Merk Eurom
Fabrikantcode (sku) Flameheater 9000
Release datum 2017
EAN code 8713415324228
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter ) 80
Hoogte ( centimeter ) 212
Diepte ( centimeter ) 80
Gewicht ( kilogram ) 22
Kleur Grijs
Afmeting 80 b x 212 l x 80 d

Gebruik & functies

Verwarmingsbereik ( m2 ) 50
Met verlichting
Draaibaar
Afstandsbediening meegeleverd
Traploos instelbaar
Aanpasbare intensiteit
Wielen
Montage oppervlak Vloer
Type terrasverwarmer Flame-heater, Staande heater
Ingebouwde speakers
Ophangbeugel meegeleverd
Statief meegeleverd
Waterbestendig

Warmtebron

Warmtebron Gas
Verbruikskosten per uur (euro) 2,01
Eurom Flameheater 9000 kopen
Actuele prijs: € 239,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Eurom Flameheater 9000 is van het merk Eurom en is een populair merk binnen de productgroep terrasverwarmers. Het loont om de Eurom terrasverwarmers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een terrasverwarmers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke terrasverwarmer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Eurom Flameheater 9000 van Eurom is flameheater 9000. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Eurom Flameheater 9000 - Afbeelding 1Eurom Flameheater 9000 - Afbeelding 2Eurom Flameheater 9000 - Afbeelding 3Eurom Flameheater 9000 - Afbeelding 4
Eurom Flameheater 9000 is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Eurom Flameheater 9000 van Eurom geïntroduceerd op de markt. Een ouder terrasverwarmers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige terrasverwarmers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals terrasverwarmers.

Wil je graag de Eurom Flameheater 9000 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Eurom voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Eurom Flameheater 9000 heeft de volgende EAN code 8713415324228. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen terrasverwarmers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Eurom Flameheater 9000 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het warmtebereik van alle Eurom heaters is gemeten in een situatie van 18 °C zonder wind. In werkelijkheid kan het warmtebereik door invloed van wind minder zijn dan gegeven. De verwarmingsbron en het type verwarmingselement (alleen bij elektrische Eurom heaters) bepalen hoe gevoelig je heater is voor verschillende weersinvloeden. De Eurom Flameheater 9000 heeft een warmtebereik van 50 m2.

Type terrasverwarmer

Er zijn verschillende Eurom terrasverwarmers. Denk dan aan een heatstrip voor gesloten ruimtes. Een flame heater met open vlam voor buiten. Een lounge (wand) heater, altijd elektrisch en speciaal voor zithoogte. Een elektrische parasol heater (lamp) voor in je parasol en een tafel heater die compact zijn voor op tafel. De Eurom Flameheater 9000 is een flame-heater, staande heater.

Een Eurom terrasverwarmer werkt op gas of op elektriciteit. Eurom gas terrasverwarmers zijn relatief mobiel en hebben een groot bereik. Het gebruik van gas is in verhouding een stuk duurder dan het gebruik van elektriciteit. Elektrische Eurom terrasverwarmers verwarmen via een verwarmingselement en gebruik je zowel op besloten en open terrassen. Een elektrische heater biedt echter geen draadloze vrijheid. De Eurom Flameheater 9000 werkt op gas.

Verbruikskosten per uur

Wat zijn de gemiddelde kosten per uur wanneer de terrasverwarmer op de hoogste stand staat? Bij een elektrische terrasverwarmer is bij de berekening uitgegaan van een prijs van 0,22 euro per kilowattuur. Bij een gasheater is uitgegaan van 0,65 euro per kubieke meter gas. De Eurom Flameheater 9000 kost per uur gemiddeld 2,01 cent.

Met de Eurom terrasverwarmer van het type Flameheater verleng je de gezellige zomeravonden op je terras. De gas terrasverwarmer heeft een Turbo-top die de warmte van de vlam omzet in stralingswarmte. De terrasverwarmer werkt op butaan- of propaangas. De gascontrole is geheel variabel tussen de 5.000 en 9.000 watt zodat je zelf bepaalt hoe warm het wordt. De oververhittings- en omvalbeveiliging, de elektronische ontsteking en de handige wieltjes maken de Eurom Flameheater helemaal af. Heb je de heater een tijdje niet gebruikt? Houd er dan rekening mee dat je de knop wat langer ingedrukt moet houden om hem te ontsteken.

Advies van de specialist: gebruik een gas terrasverwarmer altijd buitenshuis en in een niet-afgesloten ruimte. Voor het verwarmen van winderige terrassen vanaf 21 m² heb je 2 van deze terrasverwarmers nodig.

Deze gasheater is geschikt voor 5 tot 11 kilogram propaan en butaan gasflessen.

EUROM FLAMEHEATER 9000

  • Breedte: 80 centimeter
  • Hoogte: 212 centimeter
  • Diepte: 80 centimeter
  • Gewicht: 22 kilogram
  • Afmeting: 80 b x 212 l x 80 d
  • Verwarmingsbereik: 50 m2
  • Afstandsbediening meegeleverd: Nee
  • Waterbestendig: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Eurom Flameheater 9000 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze terrasverwarmer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je terrasverwarmers of staat jouw terrasverwarmer keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze terrasverwarmer keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Eurom Flameheater 9000

Gereedschap voor iedereen
Gereedschapcentrum aanbieding: vandaag 00:33 uur
De tuinwinkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 05:27
Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
fonQ aanbieding: vandaag 00:29 uur
Professioneel Gereedschap & Accessoires
ToolMax aanbieding: vandaag 00:34 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 00:36 uur
Grootste Outdoor Living Mall
Fonteyn aanbieding: vandaag 00:30 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen