728x90: Wehkamp Ad

Gardena Sileno City 500

De beste deal van vandaag

Bol.com

829,-

Op voorraad. Voor 15:00 uur besteld, zaterdag in huis

Gardena Sileno City 500 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, voor gazons tot 500 m² is de Gardena Sileno City 500 de robot die het maaiwerk uit handen

Gardena Sileno serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 829,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 829,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Gardena Sileno City 500

Algemeen

Merk Gardena
Fabrikantcode (sku) Sileno City 500
Release datum 2018
EAN code 4078500032636
Top Product

Fysieke eigenschappen

Gewicht (kilogram) 14,6
Diepte (centimeter) 49,5
Hoogte (centimeter) 34
Breedte (centimeter) 59,5
Materiaal onderkant Kunststof

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 500
Maaibreedte ( centimeter ) 17
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60 mm
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 59
Maximale hellingshoek (procent) 25

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 150
Type gebiedsafbakening (meter) Peridraad
Type gebiedsafbakening Peridraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 18
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 2,1
Oplaadtijd accu (minuten) 50
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Batterijen inbegrepen
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 18
Soort batterij/accu Specifieke accu
Gardena Sileno City 500 kopen?
Actuele prijs: € 829,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Gardena Sileno City 500 is van het merk Gardena en het merk Gardena is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Gardena robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Gardena producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Gardena Sileno City 500 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gardena Sileno City 500 van Gardena is sileno city 500. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Gardena SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Gardena Sileno City 500 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 1Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 2Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 3Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 4
Gardena Sileno City 500 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Gardena Sileno City 500 van Gardena geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de Gardena Sileno City 500 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gardena voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gardena Sileno City 500 heeft de volgende EAN code 4078500032636. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gardena Sileno City 500 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Gardena grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Gardena Sileno City 500 heeft een onderkant van kunststof.

Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 5Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 6Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 7
Koop een Gardena grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Gardena Sileno City 500 kun je een gazon maaien van maximaal 500 m2.

Mulchen

Deze Gardena grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Gardena grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Gardena grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Gardena grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Gardena grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Gardena Sileno City 500 heeft een geluidsniveau van 59 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Gardena robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Gardena Sileno City 500 heeft een maximale hellingshoek van 25 %

Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 8Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 9Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 10Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 11
De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de Gardena robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de Gardena robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de Gardena robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De Gardena Sileno City 500 werkt met een willekeurig systeem.

Voordat je met de Gardena robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de Gardena robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De Gardena Sileno City 500 wordt geleverd inclusief 150 meter perimeterdraad.

De accu- of batterijcapaciteit van een Gardena robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De Gardena Sileno City 500 heeft een batterijcapaciteit van 2,1 ampere.

Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 12Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 13Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 14Gardena Sileno City 500 - Afbeelding 15
Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Gardena Sileno City 500 is 65 minuten.

Voor gazons tot 500 m² is de Gardena Sileno City 500 de robot die het maaiwerk uit handen neemt. In stroken van 17 centimeter rijdt de robotmaaier in een willekeurige route over je gazon en maait het gras op een hoogte tussen de 20 en 50 millimeter. Dankzij de afstands- en botssensoren manoeuvreert de maaier probleemloos langs of om objecten heen. De accu gaat zo'n 65 minuten mee. Raakt hij leeg voordat het maaiprogramma klaar is, dan keert de maaier zelfstandig terug naar zijn maaistation. Als hij na 50 minuten weer volledig opgeladen is, hervat hij zijn programma. De diefstalbeveiliging maakt de Sileno City 500 helemaal af.

GARDENA SILENO CITY 500

  • Maaibreedte: 17 centimeter
  • Mulching functie: Ja
  • Maximaal geluidsniveau: 59 decibel
  • Bediening via app: Nee
  • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gardena Sileno City 500 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Prijzen vergelijken Gardena Sileno City 500. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen