728x90: Wehkamp Ad

Robomow RC308u

De beste deal van vandaag

Conrad

1.219,-

Leverbaar in 4 - 5 dagen

Robomow RC308u kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, iedere keer een gazon tot 800 m² maaien, is veel gedoe. De Robomow RC308u maait voor jou, terwijl jij in

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 35,-
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 13 juli 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.219,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.219,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Robomow RC308u

Algemeen

Merk Robomow
Fabrikantcode (sku) RC308u
Release datum 2018
EAN code 7290109391342
Top Product

Fysieke eigenschappen

Gewicht (kilogram) 11,4
Diepte (centimeter) 63
Hoogte (centimeter) 21
Breedte (centimeter) 46
Materiaal onderkant Kunststof

Maai eigenschappen

Gazonoppervlakte (vierkante meter) 800
Maaibreedte ( centimeter ) 28
Maaihoogte (millimeter) 15 - 60
Mulching functie
Maximaal geluidsniveau ( decibel ) 64
Maximale hellingshoek (procent) 36

Navigatie eigenschappen

Schoonmaakroute Willekeurig
Gebiedsafbakening
Lengte perimeterdraad meegeleverd (meter) 200
Type gebiedsafbakening (meter) Peridraad
Type gebiedsafbakening Peridraad
Afgrondsensoren
Afstand bestuurbaar
Bediening via app

Stroomvoorziening

Accu/batterij technologie Lithium-ion
Accu/batterijspanning (volt) 26
Accu/batterijcapaciteit (ampère per uur) 3
Oplaadtijd accu (minuten) 90
Aandrijving Accu
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 70
Aantal meegeleverde batterijen/accu's 1
Batterijen inbegrepen
Vereiste accu/batterijspanning (apparaat) (volt) 26
Soort batterij/accu Specifieke accu
Robomow RC308u kopen?
Actuele prijs: € 1.219,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Robomow RC308u is van het merk Robomow en het merk Robomow is een populair merk binnen de productgroep robotmaaiers. Robomow robotmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Robomow producten behoren tot de topmerken robotmaaiers in Nederland. Koop Robomow RC308u voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een robotmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robotmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Robomow RC308u van Robomow is rc308u. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Robomow SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Robomow RC308u is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Robomow RC308u - Afbeelding 1Robomow RC308u - Afbeelding 2Robomow RC308u - Afbeelding 3Robomow RC308u - Afbeelding 4
Robomow RC308u is sinds 2018 op de markt. In 2018 is Robomow RC308u van Robomow geïntroduceerd op de markt. Een ouder robotmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robotmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robotmaaiers.

Wil je graag de Robomow RC308u kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Robomow voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Robomow RC308u heeft de volgende EAN code 7290109391342. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robotmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Robomow RC308u het predicaat "Top Product" gegeven.

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Robomow grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Robomow RC308u heeft een onderkant van kunststof.

Robomow RC308u - Afbeelding 5Robomow RC308u - Afbeelding 6Robomow RC308u - Afbeelding 7
Koop een Robomow grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Robomow RC308u kun je een gazon maaien van maximaal 800 m2.

Mulchen

Deze Robomow grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Robomow grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Robomow grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Robomow grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Robomow grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Robomow RC308u heeft een geluidsniveau van 64 decibel.

De maximale hellingshoek is de hellingshoek waarbij de Robomow robotmaaier nog probleemloos maait. Deze hellingshoek bereken je met de formule: hoogte / lengte = helling in %. Hoe groter het getal, des te steiler de helling voor een robotmaaier mag zijn. Een gemiddelde robotmaaier heeft een hellingshoek van 45%. De Robomow RC308u heeft een maximale hellingshoek van 36 %

De schoonmaakroute geeft aan op welke manier de Robomow robotmaaier door je gazon rijdt. Er zijn verschillende opties. Wilekeurig: de Robomow robotmaaier rijdt niet via een vast patroon, maar gaat willekeurig te werk. Hierdoor bestaat de kans dat hij bepaalde delen overslaat of juiste dubbel doet. Systematisch/GPS: de Robomow robotmaaier rijdt via een van te voren bedachte route. Hierdoor is de kans dat hij delen overslaat veel kleiner. De Robomow RC308u werkt met een willekeurig systeem.

Voordat je met de Robomow robotmaaier aan de slag gaat breng je een begrenzingskabel (ook wel perimeterdraad of grensdraad) aan op het gras of onder de grasmat. Door deze kabel loopt waar een zwak stroompje waardoor er een magnetisch veld ontstaat waar de Robomow robotmaaier binnen blijft. Zo kun je ook eenvoudig stukken van de tuin afschermen bijvoorbeeld een bloemenperkje of een moestuin.

Perimeterdraad

Om je hele gazon te maaien, moet je om je gazon een perimeterdraad spannen. Die kan je zo wegwerken dat hij verder niet te zien is. Is het bijgeleverde perimeterdraad te kort? Dan kan je eenvoudig langer draad bestellen. De Robomow RC308u wordt geleverd inclusief 200 meter perimeterdraad.

Slimme Robomow robotmaaiers kun je bedienen met behulp van een app op je smartphone of tablet waardoor het gemak van een robotmaaier nog groter is. Deze Robomow RC308u is geheel zelfstandig en je kunt alles in de gaten houden via de app. Met de app kun je de Robomow robotmaaier configureren en aansturen. Je kunt een slimme Robomow grasmaaier ook aansluiten op je hele smart home center, waardoor het een onderdeel wordt van jouw smart home!

De accu- of batterijcapaciteit van een Robomow robotmaaier bepaalt de maximale batterijduur, dus de tijd dat je de maaier kunt gebruiken voordat de accu opgeladen dient te worden. Gangbare capaciteit ligt tussen de 2 en de 8.8 A. Een batterij met een hoger ampere gaat langer mee dan een batterij met een lager Ampere. De Robomow RC308u heeft een batterijcapaciteit van 3 ampere.

Hoe lang je met een accu doet, hangt wel af van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld hellingen, obstakels en het type gazon. Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de accu sneller leeg raakt. De maximale accu/batterijduur van de Robomow RC308u is 70 minuten.

Iedere keer een gazon tot 800 m² maaien, is veel gedoe. De Robomow RC308u maait voor jou, terwijl jij in je luie stoel van een goed boek geniet. Je legt eenmalig het 200 meter lange perimeterdraad rondom het gazon, stelt de gewenste maaihoogte in en de robotmaaier doet de rest. Tussentijds aansturen doe je via de Robomow App. De verbinding tussen de app en de robotmaaier vindt plaats via Bluetooth. Het maximale bereik ligt tussen de 10 en 25 meter. Dit is afhankelijk van de oriëntatie van de robotmaaier (voor, links, rechts of achter). De regensensor zorgt dat hij stopt met werken wanneer het begint te spetteren. Doordat hij het gemaaide gras versnippert, wordt de gazonbodem meteen bemest.

ROBOMOW RC308U

  • Maaibreedte: 28 centimeter
  • Mulching functie: Ja
  • Maximaal geluidsniveau: 64 decibel
  • Bediening via app: Ja
  • Maximale accu/batterijduur: 70 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Robomow RC308u of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robotmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robotmaaiers of staat jouw robotmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robotmaaier keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen