728x90: Wehkamp Ad

Wolf Garten Select 3800 E

De beste deal van vandaag

Alternate

130,20

84,90

Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!

Wolf Garten Select 3800 E kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Wolf Garten 3800 E is het maaien van je tuin een eenvoudige klus. Dankzij de 38 centimeter

Wolf Garten Select serie

Shop informatie

Verzendkosten: Normale verzendkosten
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 11 augustus 2022

Wolf Garten Select 3800 E aanbiedingen

Alles voor in en om de tuin
Op werkdagen voor 22.00 besteld, morgen in huis!
De tuinwinkel van ons allemaal
Op voorraad. Nu besteld, morgen in huis
Alles voor een glimlach in de tuin
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Professioneel Gereedschap & Accessoires
Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 84,90?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 84,90

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Wolf Garten Select 3800 E

Algemeen

Merk Wolf Garten
Fabrikantcode (sku) Select 3800 E
Release datum 2019
EAN code 4009269303347
Top Product

Algemeen

Productcategorie Grasmaaiers

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 14
Breedte (centimeter) 44
Hoogte (centimeter) 36
Diepte (centimeter) 70

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1400
Maximaal geluidsniveau (decibel) 96

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 38
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 40
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 5
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 400
Wolf Garten Select 3800 E kopen?
Actuele prijs: € 84,90
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wolf Garten Select 3800 E is van het merk Wolf Garten en het merk Wolf Garten is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Wolf Garten elektrische grasmaaiers kun je vinden in winkels en webshops. Wolf Garten producten behoren tot de topmerken elektrische grasmaaiers in Nederland. Koop Wolf Garten Select 3800 E voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaiers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Wolf Garten Select 3800 E van Wolf Garten is select 3800 e. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Wolf Garten SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Wolf Garten Select 3800 E is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Wolf Garten Select 3800 E - Afbeelding 1Wolf Garten Select 3800 E - Afbeelding 2Wolf Garten Select 3800 E - Afbeelding 3Wolf Garten Select 3800 E - Afbeelding 4
Wolf Garten Select 3800 E is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Wolf Garten Select 3800 E van Wolf Garten geïntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Wolf Garten Select 3800 E kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Wolf Garten voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Wolf Garten Select 3800 E heeft de volgende EAN code 4009269303347. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Wolf Garten Select 3800 E het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Wolf Garten grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Wolf Garten Select 3800 E heeft een onderkant van kunststof.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Wolf Garten grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Wolf Garten grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Wolf Garten grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Wolf Garten Select 3800 E heeft een geluidsniveau van 96 decibel.

Een Wolf Garten grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Wolf Garten Select 3800 E is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Wolf Garten grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Wolf Garten grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Wolf Garten Select 3800 E heeft een opvangcapaciteit van 40 liter.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Wolf Garten Select 3800 E heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Wolf Garten balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Wolf Garten cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Wolf Garten kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Wolf Garten zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Wolf Garten Select 3800 E is een cirkelmaaier.

Koop een Wolf Garten grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Wolf Garten Select 3800 E kun je een gazon maaien van maximaal 400 m2.

Met de Wolf Garten 3800 E is het maaien van je tuin een eenvoudige klus. Dankzij de 38 centimeter maaibreedte pak je met deze 1400 watt elektrische grasmaaier brede stroken van je gazon in 1 keer mee en ben je dus sneller klaar. De maaihoogte stel je per wielas in op 3 mogelijke standen tussen de 20 en 60 millimeter. Het gemaaide gras vang je op in de 40 liter opvangzak, zodat je nadien niet meer hoeft te harken. Ben je klaar met het grasmaaien, dan berg je de Select 3800 E eenvoudig op door de duwboom in te klappen.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

WOLF GARTEN SELECT 3800 E

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 38 centimeter
  • Volume opvang: 40 liter
  • Mulching functie: Nee
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Wolf Garten Select 3800 E of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen