728x90: Bol Ad

Makita ELM4121

De beste deal van vandaag

Mtools

300,08

256,52

Uit voorraad leverbaar

Makita ELM4121 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, je gazon tot 500 m² maai je met de Makita ELM4121. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 7

Makita ELM serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 100,-
Levertijd: Voor 11.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 5 oktober 2022

Makita ELM4121 aanbiedingen

De Makita Webshop
Uit voorraad leverbaar
Professioneel Gereedschap & Accessoires
Levertijd: 2 - 3 werkdagen
Alles voor een glimlach in de tuin
We houden je op de hoogte
Professioneel gereedschap webwinkel
1 - 4 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 256,52?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 256,52

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Makita ELM4121

Algemeen

Merk Makita
Fabrikantcode (sku) ELM4121
Release datum 2019
EAN code 0088381859158
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 53
Breedte (centimeter) 38
Hoogte (centimeter) 75
Diepte (centimeter) 22,95

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1600
Maximaal geluidsniveau (decibel) 84

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 41
Maaihoogte (millimeter) 20 - 75
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 50
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 7
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 250
Makita ELM4121 kopen?
Actuele prijs: € 256,52
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Makita ELM4121 is van het merk Makita en is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Het loont om de Makita elektrische grasmaaiers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaier-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Makita ELM4121 van Makita is elm4121. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Makita ELM4121 - Afbeelding 1Makita ELM4121 - Afbeelding 2Makita ELM4121 - Afbeelding 3Makita ELM4121 - Afbeelding 4
Makita ELM4121 is sinds 2019 op de markt. In 2019 is Makita ELM4121 van Makita geïntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Makita ELM4121 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Makita voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Makita ELM4121 heeft de volgende EAN code 0088381859158. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Makita ELM4121 het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Makita grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Makita ELM4121 heeft een onderkant van kunststof.

Makita ELM4121 - Afbeelding 5Makita ELM4121 - Afbeelding 6Makita ELM4121 - Afbeelding 7
Niets is zo vervelend als een luidruchtige Makita grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Makita grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Makita grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Makita ELM4121 heeft een geluidsniveau van 84 decibel.

Een Makita grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Makita ELM4121 is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Makita grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Makita grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Makita ELM4121 heeft een opvangcapaciteit van 50 liter.

Mulchen

Deze Makita grasmaaier met mulchfunctie is uitgerust met een stel messen die het gras heel fijn hakken, voordat het over het gazon wordt uitgestrooid. Het maaigoed zakt tussen de grassprietjes op de grond en levert een effectieve groenbemesting zonder kosten of inspanning. Makita grasmaaiers met mulchfunctie zorgen er ook voor dat onkruid minder kans krijgt en de mulchlaag beschermt de grond tegen zon, wind en slagregens.

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Makita ELM4121 is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Makita ELM4121 heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Makita balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Makita cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Makita kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Makita zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Makita ELM4121 is een cirkelmaaier.

Koop een Makita grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Makita ELM4121 kun je een gazon maaien van maximaal 250 m2.

Je gazon tot 500 m² maai je met de Makita ELM4121. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 7 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 75 millimeter. Deze hoogte stel je gemakkelijk centraal in. Het gemaaide gras vang je op in de 50 liter opvangzak met indicatie wanneer hij vol is. Of je gebruikt de mulchplug, waardoor de grasmaaier kan mulchen. Mulchen betekent dat het gemaaide gras versnipperd wordt teruggeblazen in het gazon waarna het als voedingsstof voor het gras dient. De dubbele veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de grasmaaier niet zomaar aangaat wanneer dat niet moet. De duwboom klap je in, zodat hij weinig ruimte inneemt in de schuur.

MAKITA ELM4121

 • Aandrijving: Elektrisch
 • Maaibreedte: 41 centimeter
 • Volume opvang: 50 liter
 • Mulching functie: Ja
 • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Makita ELM4121 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Makita ELM4121

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen