970x250: Mediamarkt Ad

Bosch UniversalRotak 490

De beste deal van vandaag

ToolMax

188,95

Op voorraad: voor 22:00 uur besteld, is vandaag verzonden

Bosch UniversalRotak 490 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Bosch UniversalRotak 490 maai je met weinig moeite en gecontroleerd je gazon. Het Ergoflex

Bosch UniversalRotak serie

meer electrische grasmaaiers van Bosch

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 40,-
Levertijd: Voor 22.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 23 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 188,95?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 188,95

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch UniversalRotak 490

Algemeen

Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) UniversalRotak 490
Release datum Maart 2018
EAN code 3165140937139
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 13,5
Breedte (centimeter) 40
Hoogte (centimeter) 49
Diepte (centimeter) 79,5

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1400
Maximaal geluidsniveau (decibel) 94

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 36
Maaihoogte (millimeter) 20 - 70
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 40
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 6
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 250
Bosch UniversalRotak 490 kopen?
Actuele prijs: € 188,95
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch UniversalRotak 490 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch UniversalRotak 490 heeft de volgende EAN code 3165140937139. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrisch en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch UniversalRotak 490 het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Bosch UniversalRotak 490 - Afbeelding 1Bosch UniversalRotak 490 - Afbeelding 2Bosch UniversalRotak 490 - Afbeelding 3Bosch UniversalRotak 490 - Afbeelding 4
Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Bosch UniversalRotak 490 heeft een onderkant van kunststof.

Gras opvangbak

Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Bosch UniversalRotak 490 is voorzien van een gras opvangsysteem.

Mulchen

Mulch is een zeer fijn organisch materiaal zoals fijn versnippert gras of bladeren. Met Mulchen bedek je je grasmat met dit organisch materiaal. Het bodemleven gaan daar mee aan de slag en zetten het om tot zwarte voeding. Minder vochtverlies en verder heb je geen afval. Met de Bosch UniversalRotak 490 kan je automatisch mulchen. Let op dat grasafval te zuur is om op de composthoop te gooien.

Instellen maaihoogte

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Bosch UniversalRotak 490 is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Bosch UniversalRotak 490 heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijden/knippen. De Circelmaaier zuigt het gras omhoog en wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). De Kooimaaier kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras en als laatste hebben we de Zweefmaaier. Die zweeft zonder wielen boven de grond en wordt het gras afgeslagen. De Bosch UniversalRotak 490 is een cirkelmaaier.

Met de Bosch UniversalRotak 490 maai je met weinig moeite en gecontroleerd je gazon. Het Ergoflex stuur zorgt er namelijk voor dat je de 1400 watt elektrische grasmaaier eenvoudig bestuurt en je je armen en rug minimaal belast. Je maait met een gehard stalen mes je gras in stroken van 36 centimeter breedte. De maaihoogte stel je eenvoudig in tussen de 20 en 70 millimeter in 6 stappen. Het gemaaide gras vang je op in de inklapbare 40 liter opvangbak. Wil je je gazon op een natuurlijke manier bemesten, maak dan gebruik van de multi-mulch, waarmee je het gras zeer fijn versnippert. Jouw gazon blijft met de UniversalRotak 490 mooi en gezond.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

BOSCH UNIVERSALROTAK 490

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 36 centimeter
  • Volume opvang: 40 liter
  • Mulching functie: Ja
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch UniversalRotak 490 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrisch kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrisch of staat jouw elektrisch keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrisch keuzehulp.

Prijzen vergelijken Bosch UniversalRotak 490. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen