728x90: Bol Ad

Wolf Garten Select 3200 E


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Wolf Garten Select serie


Omschrijving

De Wolf Garten Select 3200 E is van het merk Wolf Garten en is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Het loont om de Wolf Garten elektrische grasmaaiers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaier-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Wolf Garten Select 3200 E van Wolf Garten is select 3200. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Wolf Garten Select 3200 E is sinds 2014 op de markt. In 2014 is Wolf Garten Select 3200 E van Wolf Garten geÔntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2014 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Wolf Garten Select 3200 E kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Wolf Garten voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Wolf Garten Select 3200 E heeft de volgende EAN code 4009269303330. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Wolf Garten Select 3200 E het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Wolf Garten grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Wolf Garten Select 3200 E heeft een onderkant van kunststof.

Niets is zo vervelend als een luidruchtige Wolf Garten grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Wolf Garten grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Wolf Garten grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Wolf Garten Select 3200 E heeft een geluidsniveau van 93 decibel.

Een Wolf Garten grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Wolf Garten Select 3200 E is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Wolf Garten grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Wolf Garten grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Wolf Garten Select 3200 E heeft een opvangcapaciteit van 30 liter.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Wolf Garten Select 3200 E heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Wolf Garten balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Wolf Garten cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Wolf Garten kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Wolf Garten zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Wolf Garten Select 3200 E is een cirkelmaaier.

Koop een Wolf Garten grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Wolf Garten Select 3200 E kun je een gazon maaien van maximaal 50 m2.

De Wolf Garten Select 3200 E is een prima grasmaaier voor de bescheiden tuin. Deze 1.000 watt elektrische grasmaaier is compact van formaat, licht van gewicht en heeft een inklapbare duwboom. Hierdoor pak je hem eenvoudig uit je schuur en berg je hem na gebruik weer eenvoudig op. Je maait stroken van 32 centimeter breedte op 1 van de 3 hoogtes tussen de 20 en 60 millimeter. De gewenste hoogte stel je per wielas in. Met de Select 3200 E maai je jouw gazon altijd op de juiste hoogte.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

WOLF GARTEN SELECT 3200 E

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 32 centimeter
  • Volume opvang: 30 liter
  • Mulching functie: Nee
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Wolf Garten Select 3200 E of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Specificaties Wolf Garten Select 3200 E

Algemeen

Merk Wolf Garten
Fabrikantcode (sku) Select 3200
Release datum 2014
EAN code 4009269303330
Top Product

Algemeen

Fabrikantcode °

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 12
Breedte (centimeter) 33
Hoogte (centimeter) 39
Diepte (centimeter) 62,5

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 230
Vermogen (watt) 1000
Maximaal geluidsniveau (decibel) 93

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 32
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 30
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 3
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire video voor artikel: Wolf Garten Select 3200 E

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen