728x90: Bol Ad

Gardena PowerMax 32 Promo

De beste deal van vandaag

Bol.com

113,90

89,-

Uiterlijk 1 december in huis

Gardena PowerMax 32 Promo kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, je gazon op een simpele maar effectieve manier onderhouden doe je met de Gardena PowerMax 32

Gardena PowerMax serie

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 8 november 2022

Gardena PowerMax 32 Promo aanbiedingen

De tuinwinkel van ons allemaal
Uiterlijk 1 december in huis
Professioneel Gereedschap & Accessoires
Op voorraad: voor 22:00 uur besteld, is vandaag verzonden
Alles voor huis, tuin en dier
1-5 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Gardena PowerMax 32 Promo

Algemeen

Merk Gardena
Fabrikantcode (sku) PowerMax 32 Promo
Release datum 2017
EAN code 4078500023924
Top Product

Fysieke eigenschappen

Materiaal onderkant Kunststof
Gewicht (kilogram) 7,5
Breedte (centimeter) 29
Hoogte (centimeter) 37
Diepte (centimeter) 68

Aandrijving

Aandrijving Elektrisch
Aansluitspanning (volt) 240
Vermogen (watt) 1100
Maximaal geluidsniveau (decibel) 96

Maai eigenschappen

Maaibreedte ( centimeter ) 32
Maaihoogte (millimeter) 20 - 60
Opvangbak
Volume opvang ( liter ) 30
Mulching functie
Centrale maaihoogteinstelling
Aantal maaihoogte-instellingen 3
Maai techniek Cirkelmaaier
Maait buiten wielen
Zelfrijdend
Inklapbare duwboom
Ruw terreinmaaier
Gazonoppervlakte (vierkante meter) 50
Gardena PowerMax 32 Promo kopen
Actuele prijs: € 89,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Gardena PowerMax 32 Promo is van het merk Gardena en is een populair merk binnen de productgroep elektrische grasmaaiers. Het loont om de Gardena elektrische grasmaaiers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een elektrische grasmaaiers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke elektrische grasmaaier-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Gardena PowerMax 32 Promo van Gardena is powermax 32 promo. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 1Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 2Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 3Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 4
Gardena PowerMax 32 Promo is sinds 2017 op de markt. In 2017 is Gardena PowerMax 32 Promo van Gardena geïntroduceerd op de markt. Een ouder elektrische grasmaaiers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige elektrische grasmaaiers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2017 zegt dus niet zoveel over producten, zoals elektrische grasmaaiers.

Wil je graag de Gardena PowerMax 32 Promo kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Gardena voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Gardena PowerMax 32 Promo heeft de volgende EAN code 4078500023924. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen elektrische grasmaaiers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Gardena PowerMax 32 Promo het predicaat "Top Product" gegeven.

Maaidek (onderkant)

Het maaidek is het gedeelte van de machine waaraan de maaimessen zitten. Een stalen maaidek is robuuster dan een kunststof maaidek. Gardena grasmaaiers met een maaidek in aluminium zijn ideaal voor intensief en professioneel gebruik. Een aluminium maaidek roest niet en is naast robuust dus ook duurzamer. De Gardena PowerMax 32 Promo heeft een onderkant van kunststof.

Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 5Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 6Gardena PowerMax 32 Promo - Afbeelding 7
Niets is zo vervelend als een luidruchtige Gardena grasmaaier, als je graag van je tuin wil genieten met mooi weer. Zowel voor jou als voor je buren is het slim om een stille Gardena grasmaaier te overwegen. Er zijn namelijk zeer stille varianten op de markt, die je nauwelijks hoort. Een stille Gardena grasmaaier is om en nabij de 58 decibel in geluidsniveau bij gebruik. De Gardena PowerMax 32 Promo heeft een geluidsniveau van 96 decibel.

Een Gardena grasmaaier met een opvangbak biedt meerdere voordelen. Het gemaaide gras wordt eenvoudig opgevangen. Zo hoef je het gras na het maaien niet aan te harken en ben je dus een stuk sneller klaar. De Gardena PowerMax 32 Promo is voorzien van een gras opvangsysteem. Je moet de opvangbak van een Gardena grasmaaier wel zelf te legen. Dit gras kun je ook weer hergebruiken als compost.

Er past een bepaalde hoeveelheid gras (in liter) in de opvangzak of in de opvangbak van de Gardena grasmaaier. Hoe groter de capaciteit van de opvangbak, des te minder vaak je hem hoeft te legen tijdens het maaien. Een grotere grasopvang zorgt er dus voor dat je langer onafgebroken maait. De Gardena PowerMax 32 Promo heeft een opvangcapaciteit van 30 liter.

Bij grasmaaiers zonder een centrale maaihoogte moet de maaihoogte per wiel of wielas ingesteld worden. Met een centrale maaihoogte-instelling stel je de hoogte eenvoudig in met een hendel of knop op de grasmaaier. De Gardena PowerMax 32 Promo is voorzien van een centrale maaihoogte knop/hendel wat je meer controle geeft, ook tijdens het maaien.

Maaitechniek

Een grasmaaier zoals de Gardena PowerMax 32 Promo heeft een techniek hoe het gras korter wordt gemaakt. Er zijn vier verschillende maaitechnieken zoals een Gardena balkmaaier voor ruw terrein met een onder- en bovenmes die het gras snijdt/knipt. Gardena cirkelmaaiers zuigen het gras omhoog en vervolgens wordt het gras afgeslagen (meest voorkomend). Gardena kooimaaiers kennen we van de voetbalvelden (de duurste oplossing). Het gras wordt door spiraalvormige messen afgeknipt wat erg goed is voor het gras. Als laatste zijn er de Gardena zweefmaaiers. Die zweven zonder wielen boven de grond en vervolgens wordt het gras afgeslagen. De Gardena PowerMax 32 Promo is een cirkelmaaier.

Het is een groot voordeel als de Gardena grasmaaier ook buiten de wielen maait. De grasmaaier heeft graskammen aan de zijkant of een maaidek dat buiten de wielen uitsteekt. Op die manier neem je ook graskanten mee en hoef je die (grotendeels) niet nog na te trimmen.

Koop een Gardena grasmaaier die past bij je gazonoppervlakte. De aanbevolen gazonoppervlakte is de gazongrootte die je maximaal met de grasmaaier maait. Dit wordt bepaald door de aandrijving en maaibreedte van de grasmaaier. Met de Gardena PowerMax 32 Promo kun je een gazon maaien van maximaal 50 m2.

Je gazon op een simpele maar effectieve manier onderhouden doe je met de Gardena PowerMax 32 Promo. Deze 1.100 watt elektrische grasmaaier heeft een maaibreedte van 32 centimeter en is daarmee geschikt voor de kleinere gazons. Je start hem door het handvat tegelijkertijd met de oranje startknop in te drukken. Door zijn lichte gewicht beweeg je hem gemakkelijk over je gazon. Je stelt de maaihoogte centraal in tussen de 20 en 60 millimeter en gaat aan de slag. Je hoeft nadien niet te harken, want de opvangbak van 30 liter verzamelt het gemaaide gras. Met de PowerMax 32 Promo ligt jouw tuin zonder veel moeite er weer mooi bij.

Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

GARDENA POWERMAX 32 PROMO

  • Aandrijving: Elektrisch
  • Maaibreedte: 32 centimeter
  • Volume opvang: 30 liter
  • Mulching functie: Nee
  • Maai techniek: Cirkelmaaier

Kom je er niet uit bij het kopen van de Gardena PowerMax 32 Promo of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze elektrische grasmaaier producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je elektrische grasmaaiers of staat jouw elektrische grasmaaier keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze elektrische grasmaaier keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Gardena PowerMax 32 Promo

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen