970x250: Mediamarkt Ad

Everdure 4K Orange

De beste deal van vandaag

Bol.com

2.799,-

2.300,-

Uiterlijk 26 januari in huis

Everdure 4K Orange kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de 4K is de meest prestigieuze barbecue van Everdure by Heston Blumenthal. Het model is gebaseerd op de

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 24 januari 2022

Everdure 4K Orange aanbiedingen

De tuinwinkel van ons allemaal
Uiterlijk 26 januari in huis
Grootste Outdoor Living Mall
1-3 werkdagen
De BBQ winkel
Op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 2.300,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 2.300,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Everdure 4K Orange

Fysieke kenmerken

Afmeting 147,4 x 55 x 85,3

Kenmerken

Type barbecue Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
Deksel
Thermometer
Aantal personen 20
Dubbelwandige deksel
Everdure 4K Orange kopen?
Actuele prijs: € 2.300,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Thermometer

Een thermometer is erg handig als je op zoek bent naar een bepaalde temperatuur voor je gerechten. Denk dan aan pizza of pulled meat. De Everdure 4K Orange is voorzien van een ingebouwde thermometer.

Aantal personen

De hoeveel vlees, vis of groenten die je per keer kwijt kan op het rooster van de bbq geeft aan voor hoeveel personen de bbq geschikt is. Met de Everdure 4K Orange kan je met gemak voor 20 personen gerechten klaar maken.

Everdure 4K Orange - Afbeelding 1Everdure 4K Orange - Afbeelding 2Everdure 4K Orange - Afbeelding 3Everdure 4K Orange - Afbeelding 4
De 4K is de meest prestigieuze barbecue van Everdure by Heston Blumenthal. Het model is gebaseerd op de 4000 jaar oude geschiedenis van het koken in kamado's, waar de barbecue ook naar genoemd is. Door het isolerende principe van de kamado te combineren met de nieuwste technologische innovatie is deze barbecue toekomst bestendig gemaakt. De binnenschaal is gemaakt van diepgetrokken metaal, waardoor het deksel en de onderschaal beiden uit één stuk bestaan. De buitenschaal is gemaakt van aluminium en blijft door de isolatie relatief koel. De 4K is inclusief onderstel 115 cm hoog, 51,1 cm breed en 67 cm lang.

De barbecue is voorzien van een zelfstartfunctie, waarbij een gedeelte van de houtkool op het startrooster onderin gelegd wordt. Met een druk op de knop - die is voorzien van een kinderslot - verwarmt de barbecue met een elektrische spiraal de kolen zodat ze in ongeveer 10 minuten tijd gloeiend heet zijn. Aan de zijkant zit een opening waardoor nieuw houtskool of rookhout kan worden toegevoerd zonder het deksel te hoeven openen.

Aan de voorzijde en bovenop zit een draaiknop, waarmee traploos de luchttoevoer ingesteld kan worden. Hierdoor is het mogelijk om de temperatuur in de 4K heel precies te controleren. Door de temperatuursensor in de koepel van het deksel meet je precies wat daar de luchttemperatuur is. Met één of meer van de vier meegeleverde kernthermometers weet je precies waar in het kookproces het product zit. Met behulp van de app die via bluetooth contact maakt met de 4K kun je ook wanneer de barbecue gesloten is het gaartraject volgen.

Deze uitvoering van de 4K is in de kleur Orange

Everdure 4K Orange - Afbeelding 5Everdure 4K Orange - Afbeelding 6Everdure 4K Orange - Afbeelding 7
Everdure by Heston Blumenthal
De zelfstartende 4K barbecues van Everdure zijn ontwikkeld in samenspraak met de Britse topkok Heston Blumenthal. Voor een extra gebruiksgemak zijn de barbecues voorzien van een elektrische ontsteking die uit zichzelf uitschaktelt. De dubbelwandige opbouw zorgt ervoor dat de buitenschaal relatief koel blijft terwijl de binnenkant hoge temperaturen kan bereiken.

De Everdure 4K wordt geleverd met:

  • een pizzasteen
  • een grilrooster-tang
  • een roestvrijstelen grillrooster
  • 2 gietijzeren roosters
  • opberglade
  • 4 hoge-temperatuurkernthermometers
  • houtskooltang

EVERDURE 4K ORANGE

  • Afmeting: 147,4 x 55 x 85,3
  • Type barbecue: Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
  • Thermometer: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Everdure 4K Orange of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Everdure 4K Orange - Afbeelding 8Everdure 4K Orange - Afbeelding 9Everdure 4K Orange - Afbeelding 10Everdure 4K Orange - Afbeelding 11
Mis je bbq of staat jouw bbq keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen