728x90: Wehkamp Ad

Everdure Fusion

De beste deal van vandaag

fonQ

899,-

782,30

Beschikbaar

Everdure Fusion kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Everdure Fusion houtskoolbarbecue is 90 cm hoog, 73 cm lang en 41 cm breed. De barbecue is gemonteerd op

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 8 november 2021

Everdure Fusion aanbiedingen

Eigentijds webwarenhuis voor BBQ en Tuin
Beschikbaar
De BBQ winkel
Op voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 782,30?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 782,30

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Everdure Fusion

Fysieke kenmerken

Materiaal rooster Verchroomd staal

Kenmerken

Type barbecue Houtskoolbarbecue
Deksel
Aantal personen 1 - 8
Everdure Fusion kopen?
Actuele prijs: € 782,30
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Rooster

Bbq's hebben verschillende rooster zoals RVS, emaille, gietijzer of verchroomd staal. Het rooster kan je dus niet altijd in de vaatwasser plaatsen. De Everdure Fusion heeft een rooster gemaakt van verchroomd staal.

Aantal personen

De hoeveel vlees, vis of groenten die je per keer kwijt kan op het rooster van de bbq geeft aan voor hoeveel personen de bbq geschikt is. Met de Everdure Fusion kan je met gemak voor 1 - 8 personen gerechten klaar maken.

Everdure Fusion  - Afbeelding 1Everdure Fusion  - Afbeelding 2Everdure Fusion  - Afbeelding 3Everdure Fusion  - Afbeelding 4
De Everdure Fusion houtskoolbarbecue is 90 cm hoog, 73 cm lang en 41 cm breed. De barbecue is gemonteerd op een staander en heeft een elektrisch ontstekingsmechanisme. Door houtskool in het midden van de schaal te leggen en de elektrische ontsteker aan te zetten, worden de kolen verhit door een verwarmingselement. Na 7 minuten schakelt de ontsteker uit en verhitten kolen zelf door tot na ongeveer 9 minuten een werkbare temperatuur is bereikt. Het grillrooster is 50 cm lang en 35 cm breed en beide zijden kunnen omhoog worden geklapt om kolen te kunnen bijvullen. Aan weerszijde van de grill zit een in hoogte verstelbare rotisserie-inrichting waaraan gebraad tot 15 kg zwaar geregen kan worden. Door de lange spies draait je eten automatisch rond boven de hete kolen op de hoogte die je wil.

De zelfstartende houtskoolbarbecues van Everdure zijn ontwikkeld in samenspraak met de Britse topkok Heston Blumenthal. Voor een extra gebruiksgemak zijn de barbecues voorzien van een elektrische ontsteking die uit zichzelf uitschaktelt en een zelfdraaiende rotisserie-inrichting. Zowel de grillspies en klemmen als het elektriciteitssnoer zijn op te bergen in de behuizing van de barbecue.

Reinig het grillrooster, de emaillen vuurbak, de rotisserieaccessoires en het kolenrak met warm water en afwasmiddel. Reinig de behuizing met een vochtige doek.

EVERDURE FUSION

  • Materiaal rooster: Verchroomd staal
  • Type barbecue: Houtskoolbarbecue

Everdure Fusion  - Afbeelding 5Everdure Fusion  - Afbeelding 6Everdure Fusion  - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de Everdure Fusion of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je bbq? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen