728x90: Bol Ad

De Weber Master Touch Premium GSB E-5770

Laagste prijs gevonden vandaag 09:28 uur voor € 365,61 bij Bol.com.

€ 365,61 € 465,94

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 09:28 uur

€ 365,61

bekijk

Logo Alternate

Alternate aanbieding: vandaag 10:04 uur

€ 379,-

bekijk

Logo Fonteyn

Fonteyn aanbieding: vandaag 10:03 uur

€ 399,-

bekijk

Logo Warentuin

Warentuin onbekende voorraad: aanbieding vandaag 10:04 uur

€ 428,99

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 365,61

Overweeg je de De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 365,61 bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 365,61

Specificaties De Weber Master Touch Premium GSB E-5770

Algemeen

Merk Weber
Fabrikantcode (sku) E-5770
Release datum 2018
EAN code 0077924085444
Top Product

Fysieke kenmerken

Diameter ( cm )57

Kenmerken

Type barbecue Houtskool
Deksel
Thermometer
Aantal personen ( personen )15

Houtskool barbecues

Asopvanger
De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 kopen
Actuele prijs: € 365,61
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Weber Master-Touch GBS Premium is een topklasse 57 cm houtskoolbarbecue. De barbecue staat bol van de innovatieve functionaliteiten en biedt oneindig veel mogelijkheden. Met zijn scharnierende deksel, roestvrijstalen GBS grillrooster, iGrill-ready haak en een nieuw diffuser-systeem, is zelfs roken kinderspel.

Het nieuwe diffuser-systeem is perfect voor het gebruik van de rookmethode op de barbecue, u kunt de lekkerste gerechten maken zoals gerookte zalm. De Diffuser Plate zorgt voor een constante gelijkmatige temperatuur om lang te kunnen roken. De houtskoolring maakt het makkelijk om het houtskool te verplaatsen voor direct en indirect grillen.

De Weber Master-Touch Premium is de ultieme 3-in-1 barbecue, u kunt gemakkelijk roken, grillen en braden. Bij gebruik van de rookmethode plaatst u de houtskoolring op het onderste rooster van de barbecue. Hierin legt u briketten of houtskool in combinatie met (natte) houtshippers. Vervolgens legt u de Diffuser Plate boven op de houtskoolring en krijgt u het perfecte rookeffect in de barbecue. Voor het grillen van gerechten kunt u de directe BBQ methode gebruiken. Hiervoor plaatst u het houtskool in het midden van de houtskoolring en legt u het gerecht direct boven de warmte op het GBS rooster. Bij het braden van gerechten kan er gebruik worden gemaakt van de indirecte methode. Bij deze methode legt u het houtskool aan de buitenkant van de houtskoolring of in de Char-Baskets en plaatst u deze aan de zijkant op het onderste rooster. Het gerecht legt u in het midden van het GBS rooster zodat deze indirect verwarmt wordt. Tip: leg onder het gerecht (in het midden van het onderste rooster) een druipbakje. De vetten en sappen van uw gerecht worden hierdoor opgevangen, dit verbeterd de smaak en verminderd het schoonmaakwerk.

De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 1De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 2De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 3De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 4
Met het GBS systeem kunt u eindeloos variëren op de barbecue. Het middelste gedeelte van het RVS rooster is gemakkelijk te vervangen voor één van de vele accessoires, u kunt werkelijk alles koken, grillen, roken en stoven. De Master-Touch Premium is voor het eerst uitgerust met een scharnierende deksel. Zo kunt u eenvoudig het deksel van de barbecue openen en sluiten. De iGrill-ready haak biedt plaats voor uw iGrill, zodat uw iGrill-accessoire altijd binnen handbereik is en u de temperatuur van uw gerechten in de gaten kunt houden.

Specificaties Weber Master-Touch GBS Premium E-5770 Black

  • Porselein geëmailleerde ketel/kuip en deksel; weersbestendig en eenvoudig te reinigen
  • Inclusief roestvrijstalen Gourmet BBQ System grillrooster (RVS GBS rooster)
  • Thermometer in het deksel
  • Ventilatierooster van aluminium voor eenvoudige temperatuurregeling
  • Scheurvaste en weersbestendige wielen, nieuw design met verbeterde mobiliteit
  • Weersbestendige handgrepen aan deksel en ketel/kuip
  • De handgreep aan ketel/kuip bevat gereedschapshaken
  • One-Touch systeem voor het eenvoudig verwijderen van de as
  • Speciale rookinstelling voor een perfecte zuurstoftoevoer bij roken
  • Scharnierend deksel voor eenvoudig openen en sluiten van de barbecue
  • iGrill-ready haak
  • Houtskoolring voor het makkelijk verplaatsen van houtskool voor direct en indirect grillen
  • Diffuser plate voor een constante gelijkmatige temperatuur om lang te kunnen roken

Oneindig veel mogelijkheden
De Master-Touch Premium heeft een scharnierende deksel. Zo kunt u eenvoudig het deksel van de barbecue openen en sluiten. Als het deksel geopend is, blijft het deksel open staan en kunt u uw gerechten bereiden. De iGrill-ready houder biedt plaats voor uw iGrill accessoire. Het diffuser-systeem werkt eenvoudig en is perfect voor roken op de BBQ.

DE WEBER MASTER TOUCH PREMIUM GSB E-5770

  • Diameter: 57 cm
  • Type barbecue: Houtskool
  • Thermometer: Ja
  • Aantal personen: 15 personen

De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 5De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 6De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je bbq of staat jouw bbq keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

De De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 is van het merk Weber en is een populair merk binnen de productgroep bbq. Het loont om de Weber bbq bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een bbq fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke bbq-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 van Weber is e-5770. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 8De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 9De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 10De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 - Afbeelding 11
De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 is sinds 2018 op de markt. In 2018 is De Weber Master Touch Premium GSB E-5770 van Weber geïntroduceerd op de markt. Een ouder bbq wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige bbq producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bbq.

Populaire video voor artikel: De Weber Master Touch Premium GSB E-5770

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 09:28 uur

€ 365,61

bekijk

Logo Alternate

Alternate aanbieding: vandaag 10:04 uur

€ 379,-

bekijk

Logo Fonteyn

Fonteyn aanbieding: vandaag 10:03 uur

€ 399,-

bekijk

Logo Warentuin

Warentuin onbekende voorraad: aanbieding vandaag 10:04 uur

€ 428,99

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen