728x90: Bol Ad

Weber GBS Grillrooster

De beste deal van vandaag

Coolblue

83,99

54,99

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Weber GBS Grillrooster kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, je basisuitrusting. Daar mag niets aan mankeren. Die moet degelijk, betrouwbaar en flexibel zijn. De

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 20 mei 2022

Weber GBS Grillrooster aanbiedingen

Alles voor een glimlach in de tuin
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Alles voor huis, tuin en dier
1-5 werkdagen
Verstand van tuin en dier
Beschikbaar
BBQ warenhuis
Beschikbaar
De BBQ winkel
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 54,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 54,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Weber GBS Grillrooster

Algemeen

Merk Weber
Fabrikantcode (sku) GBS grillrooster
Release datum 2015
EAN code 0077924004902
Top Product

Algemeen

Brandstof / type Weber
Weber GBS Grillrooster kopen?
Actuele prijs: € 54,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Weber GBS Grillrooster is van het merk Weber en het merk Weber is een populair merk binnen de productgroep accessoires. Weber accessoires kun je vinden in winkels en webshops. Weber producten behoren tot de topmerken accessoires in Nederland. Koop Weber GBS Grillrooster voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een accessoires fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke accessoires producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Weber GBS Grillrooster van Weber is gbs grillrooster. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Weber SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Weber GBS Grillrooster is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Weber GBS Grillrooster - Afbeelding 1Weber GBS Grillrooster - Afbeelding 2Weber GBS Grillrooster - Afbeelding 3Weber GBS Grillrooster - Afbeelding 4
Weber GBS Grillrooster is sinds 2015 op de markt. In 2015 is Weber GBS Grillrooster van Weber geïntroduceerd op de markt. Een ouder accessoires wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige accessoires producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2015 zegt dus niet zoveel over producten, zoals accessoires.

Wil je graag de Weber GBS Grillrooster kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Weber voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Weber GBS Grillrooster heeft de volgende EAN code 0077924004902. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen accessoires en wordt maar éen keer uitgegeven.

Top Product

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Weber GBS Grillrooster het predicaat "Top Product" gegeven.

Je basisuitrusting. Daar mag niets aan mankeren. Die moet degelijk, betrouwbaar en flexibel zijn. De Weber GBS Grillrooster is er één van dat soort. Dit grillrooster vormt de basis voor het Gourmet Barbecue System. Hij beschikt namelijk over een uitneembaar middenstuk met een diameter van 30 cm. Diverse op maat gemaakte onderdelen (accessoires) van het Weber GBS systeem passen in dit middenstuk. Het Weber GBS Grillrooster is geschikt voor Weber houtskoolbarbecues met een diameter van 57 cm.

Let op: het rooster zelf heeft een diameter van 54,61 cm.


Kom je er niet uit bij het kopen van de Weber GBS Grillrooster of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze buiten koken accessoire producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je accessoires of staat jouw buiten koken accessoire keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze buiten koken accessoire keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen