728x90: Bol Ad

The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke bbq vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022

Algemeen

Merk The Bastard
Fabrikantcode (sku) BA101
Release datum 2022
EAN code 8720663982919

Fysieke kenmerken

Breedte ( centimeter )149
Hoogte ( centimeter )127
Diameter ( cm )49
Gewicht ( kilogram )108
Materiaal Keramiek, Metaal
Type metaal Gepoedercoat staal
Kleur Zwart
Afwerking Mat & glanzend
Vorm Rond
Materiaal rooster RVS

Kenmerken

Type barbecue Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
Deksel
Thermometer
Aantal personen ( personen )9 - 12
Diameter kookoppervlak ( centimeter )49
Dubbelwandige deksel
Inclusief onderstel
Zijtafels / zijplanken
Mogelijkheid voor braadspit

Houtskool barbecues

Soort verwijderbare asopvanger Open
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De The Bastard Anniversary Edition Large Complete is een kwalitatief hoogwaardige houtskoolbarbecue waarmee je kunt genieten van gezelligheid met vrienden en familie. Met het meegeleverde roestvrijstalen rooster, de houtskoolmand en deflector stenen bereid je de lekkerste gerechten. Je regelt de temperatuur gemakkelijk met de schijf bovenop de barbecue. De zwarte matte coating, thermometer en ventilatieschijf maken dit model tot een uniek collectors-item. Door het Advanced Cooking System kun je op verschillende manieren het rooster verdelen en zo twee compleet verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. Daarnaast wordt je geholpen door onder andere een RVS ash lifter, Infinity Gasket rand, Steel Grid, Heat Deflector en Charcoal Basket. Als je nog meer accessoires nodig hebt voor jouw Bastard zijn er nog vele extra accessoires verkrijgbaar.

THE BASTARD ANNIVERSARY EDITION LARGE COMPLETE 2022

  • Breedte: 149 centimeter
  • Hoogte: 127 centimeter
  • Diameter: 49 cm
  • Gewicht: 108 kilogram
  • Type barbecue: Houtskoolbarbecue, Kamado barbecue
  • Thermometer: Ja
  • Aantal personen: 9 - 12 personen
  • Diameter kookoppervlak: 49 centimeter
  • Inclusief onderstel: Ja
  • Zijtafels / zijplanken: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze bbq producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 - Afbeelding 1The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 - Afbeelding 2The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 - Afbeelding 3The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 - Afbeelding 4
Mis je bbq of staat jouw bbq keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze bbq keuzehulp.

De The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 is van het merk Bastard en is een populair merk binnen de productgroep bbq. Het loont om de Bastard bbq bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een bbq fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke bbq-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 van Bastard is ba101. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 is sinds 2022 op de markt. In 2022 is The Bastard Anniversary Edition Large Complete 2022 van Bastard geïntroduceerd op de markt. Een ouder bbq wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige bbq producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals bbq.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen