728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel

De beste deal van vandaag

Lego

94,95

39,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, versla Proxima Midnight en de Outrider met de Hulkbuster van Bruce Banner

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 22 november 2021

Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 39,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 39,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel

Speelset

Fabrikantcode 76104
Adviesleeftijd 7-14

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 4
Aantal onderdelen 375
Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel kopen?
Actuele prijs: € 39,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel van Lego Marvel Super Heroes is 76104. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 4 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel heeft in totaal 375 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Versla Proxima Midnight en de Outrider met de Hulkbuster van Bruce Banner in de speelset Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel. De verstelbare Hulkbuster heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur en een beukende arm-functie. Deze actieset bevat ook een ballenschietende geschutstoren met een ruimte aan de achterkant die open kan met daarin het Infinity Stone-element. Inclusief Falcons bouwbare vleugels met een afneembaar Redwing drone-element.


IN DE DOOS

 • Inclusief 4 minifiguren: Bruce Banner, Falcon, Proxima Midnight en een Outrider.
 • De Hulkbuster heeft een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, een beukende arm met wielbediening en beweegbare vingers, armen en benen.
 • De geschutstoren beschikt over een zitplaats voor een minifiguur, een ballenschieter en een vak dat open kan aan de achterkant met daarin het Infinity Stone-element.
 • Ook inclusief de speer van Proxima Midnight en Falcons bouwbare vleugels met een afneembaar Redwing drone-element.
 • De Outrider minifiguur is nieuw vanaf maart 2018 en heeft 6 armen.
 • Speel spannende scènes na uit de film Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.
 • De Hulkbuster is ongeveer 14 centimeter hoog, 7 centimeter lang en 16 centimeter breed.
 • De geschutstoren is ongeveer 8 centimeter hoog, 11 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 76104 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76104 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76104 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76104 HET HULKBUSTER DUEL

 • Fabrikantcode: 76104
 • Adviesleeftijd: 7-14
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 4
 • Aantal onderdelen: 375

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76104 Het Hulkbuster duel. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen