728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel

De beste deal van vandaag

Lego

149,90

89,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, iN DE DOOS Inclusief 3 minifiguren: Iron Man, Star-Lord en Gamora,

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 6 december 2021

Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Uiterlijk 10 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 89,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 89,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel

Speelset

Fabrikantcode 76107
Adviesleeftijd 8-14

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal minifiguren 3
Aantal onderdelen 674
Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel kopen?
Actuele prijs: € 89,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel van Lego Marvel Super Heroes is 76107. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 8-14 jaar. Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 8-14 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel - Afbeelding 4
De Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Marvel Super Heroes minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 3 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel heeft in totaal 674 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.


IN DE DOOS

 • Inclusief 3 minifiguren: Iron Man, Star-Lord en Gamora, plus een grote figuur van Thanos.
 • Het schip van de Guardians beschikt over een cockpit die open kan met plaats voor de ruimtescooter (en 2 minifiguren op de scooter), een voorruit die omhoog kan worden geklapt, een ruimte aan de achterkant die open kan met plaats voor 2 minifiguren, een afneembaar dak en ruimte voor de Infinity Gauntlet met staander, 2 noppenschieters, verstelbare vleugels en een bevestigingspunt voor de ontsnappingscapsule uit de speelset 76102 Thors wapenzoektocht.
 • De ruimtescooter heeft 2 zitplaatsen voor minifiguren, bevestigingspunten voor de wapens van Star-Lord en Gamora en een afneembaar zwaard.
 • De grote figuur van Thanos wordt geleverd met een goudkleurige Infinity Gauntlet (met bevestigingspunten voor de bijgeleverde Infinity Stone en 5 andere te verzamelen Infinity Stone-elementen), een staander voor de handschoen en een zwaard.
 • Vervang de linkerhand van Thanos door de Infinity Gauntlet.
 • Wapens: de 2 lasergeweren van Star-Lord en het zwaard van Gamora.
 • De speelset bevat maar liefst 10 doorschijnend-blauwe Power Burst-elementen om je bouwwerken en minifiguren naar wens aan te passen.
 • Speel spannende scènes na uit de film Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.
 • Het schip van de Guardians is ongeveer 9 centimeter hoog, 22 centimeter lang en 46 centimeter breed.
 • De ruimtescooter is ongeveer 5 centimeter hoog, 5 centimeter lang en 2 centimeter breed.
 • De Infinity Gauntlet en staander zijn ongeveer 4 centimeter hoog, 3 centimeter breed en 3 centimeter diep.

Lego 76107 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76107 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76107 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76107 THANOS: HET ULTIEME DUEL

 • Fabrikantcode: 76107
 • Adviesleeftijd: 8-14
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal minifiguren: 3
 • Aantal onderdelen: 674

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76107 Thanos: het ultieme duel . Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen