728x90: Wehkamp Ad

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition

De beste deal van vandaag

Lego

199,95

139,99

Product uit de handel

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bouw dit superheldenmodel en laat het daarna aan iedereen zien!

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 6 december 2021

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
De (speelgoed)winkel van ons allemaal
Voor 23:59 uur besteld, vrijdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 139,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 139,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition

Algemeen

Merk Lego

Speelset

Fabrikantcode 76105
Adviesleeftijd 14+

Kenmerken

Sub-thema Marvel Super Heroes
Aantal onderdelen 1363
Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition kopen?
Actuele prijs: € 139,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition is van het merk Lego Marvel Super Heroes en het merk Lego Marvel Super Heroes is een populair merk binnen de productgroep lego. Lego Marvel Super Heroes lego kun je vinden in winkels en webshops. Lego Marvel Super Heroes producten behoren tot de topmerken lego in Nederland. Koop Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Fabrikantcode van Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition van Lego Marvel Super Heroes is 76105. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 1Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 2Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 3Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 4
Voor Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 14+ jaar. Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 14+ jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

De Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition valt onder de productlijn en thema marvel super heroes. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het marvel super heroes thema wel.

Aantal onderdelen

De Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition heeft in totaal 1363 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bouw dit superheldenmodel en laat het daarna aan iedereen zien! Deze uiterst gedetailleerde versie van de Hulkbustermecha van Lego stenen heeft een draaibare romp, verstelbare vingers, armen, benen en voeten en elementen die oplichten in het donker. Kies uit 2 verwisselbare linkerarmen, waaronder een drilboorarm met beukfunctie, en activeer de Lego lichtsteen op de borst. Deze Lego Marvel Super Heroes De Hulkbuster: Ultron Edition is inclusief een displayplatform met extra bevestigingspunten voor verstelbare robotische constructiearmen en een bureau, plus een Iron Man Mark 43 minifiguur.

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 5Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 6Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • De Hulkbuster heeft een hoofd dat naar boven geklapt kan worden, een draaibare borst, verstelbare vingers, armen, benen en voeten, een Lego lichtsteen op de borst, 2 verwisselbare linkerarmen (een gewone arm of een drilboorarm met beukfunctie) en 12 elementen die oplichten in het donker.
 • Activeer het lampje op de borst door op knop op de rug van de Hulkbuster te drukken.
 • Het platform heeft een Hulkbuster-informatieplaatje dat omhoog kan worden geklapt, plus 8 bevestigingspunten voor de 2 verstelbare robotische constructiearmen en een bureau met 2 bevestigde computerschermelementen en ruimte voor de bouwbare hotrodwagen en Veronicasatelliet.
 • Klik de reservearm van de Hulkbuster vast aan een van de robotische constructiearmen om hem netjes te kunnen uitstallen.
 • Ook inclusief een brandblusserelement.
 • Dit superheldenspeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 14 jaar.
 • De Hulkbuster is ongeveer 25 centimeter hoog, 10 centimeter lang en 22 centimeter breed.
 • Het platform (zonder afneembare armen/bureau) is ongeveer 19 centimeter breed, 21 centimeter diep en 2 centimeter hoog.

Lego 76105 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 76105 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 76105 bouwinstructies.

LEGO MARVEL SUPER HEROES 76105 DE HULKBUSTER: ULTRON EDITION

 • Fabrikantcode: 76105
 • Adviesleeftijd: 14+
 • Sub-thema: Marvel Super Heroes
 • Aantal onderdelen: 1363

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 8Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 9Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Marvel Super Heroes 76105 De Hulkbuster: Ultron Edition. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen