728x90: Wehkamp Ad

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen

De beste deal van vandaag

Coppens

19,99

18,50

Beschikbaar

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, bouw, leer en prikkel je fantasie met deze Lego Classic speelset Stenen en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Binnen 2-3 werkdagen
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 23 mei 2021

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen aanbiedingen

Speelgoed warenhuis
Beschikbaar
De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 18,50?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 18,50

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen

Speelset

Fabrikantcode 10712
Adviesleeftijd 5-99

Kenmerken

Sub-thema Classic
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 244
Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen kopen?
Actuele prijs: € 18,50
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen van Lego Classic is 10712. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-99 jaar. Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 1Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 2Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 3Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 4
De Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen valt onder de productlijn en thema classic. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het classic thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Classic minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Classic 10712 Stenen en tandwielen wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen heeft in totaal 244 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Bouw, leer en prikkel je fantasie met deze Lego Classic speelset Stenen en tandwielen. Het is eenvoudig om bewegende modellen te maken met deze felgekleurde Lego bouwstenen, tandwielen en assen, waarmee je kind creatieve bouwvaardigheden ontwikkelt. Deze speelset biedt verschillende moeilijkheidsniveaus en is zeer geschikt voor beginnende Lego bouwers. Inclusief op de leeftijd afgestemde bouwinstructies voor het bouwen en herbouwen van Lego creaties. Verdere instructies zijn online verkrijgbaar. Daar kun je bijvoorbeeld leren hoe je het meegeleverde helikoptermodel kunt veranderen in een boormachine of een windmolen voor nog meer creatieve speelmogelijkheden!

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 5Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 6Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Inclusief Lego stenen, tandwielen en assen voor het maken van eenvoudige modellen met leuke functies.
 • Met vrolijke, kleurrijke Lego onderdelen waarmee je eindeloos creatief kunt spelen.
 • De speelset biedt verschillende niveaus van bouwcomplexiteit, voor bouwers van alle leeftijden.
 • Ga naar Lego.nl/classic voor aanvullende bouwinstructies, leuke videos, ideeën en inspiratie. Vraag je ouders om toestemming voordat je online gaat.
 • Inclusief stenenwipper voor het gemakkelijk uit elkaar halen van bouwwerken.
 • Laat je creativiteit opbloeien met de Lego Classic sets!
 • Dit leerzame speelgoed is geschikt voor iedereen van 5 tot 99 jaar.

Lego 10712 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 10712 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10712 bouwinstructies.

LEGO CLASSIC 10712 STENEN EN TANDWIELEN

 • Fabrikantcode: 10712
 • Adviesleeftijd: 5-99
 • Sub-thema: Classic
 • Aantal minifiguren: Geen
 • Aantal onderdelen: 244

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 8Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 9Lego Classic 10712 Stenen en tandwielen - Afbeelding 10
Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen