728x90: Wehkamp Ad

Lego Classic 10403 Werelds plezier

De beste deal van vandaag

Lego

19,99

Product uit de handel

Lego Classic 10403 Werelds plezier kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, help je kind grootser te denken, groter te bouwen en creatief aan de slag te gaan met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 1 november 2021

Lego Classic 10403 Werelds plezier aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Entertainment en merchandise
Onbekende voorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 19,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 19,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Classic 10403 Werelds plezier

Speelset

Fabrikantcode 10403
Adviesleeftijd 5-99

Kenmerken

Sub-thema Classic
Aantal minifiguren 2
Aantal onderdelen 295
Lego Classic 10403 Werelds plezier kopen?
Actuele prijs: € 19,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Classic 10403 Werelds plezier

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Classic 10403 Werelds plezier van Lego Classic is 10403. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Classic 10403 Werelds plezier is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 5-99 jaar. Lego Classic 10403 Werelds plezier wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 5-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 1Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 2Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 3Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 4
De Lego Classic 10403 Werelds plezier valt onder de productlijn en thema classic. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Classic 10403 Werelds plezier het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het classic thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Classic minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Classic 10403 Werelds plezier wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 2 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Classic 10403 Werelds plezier heeft in totaal 295 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Help je kind grootser te denken, groter te bouwen en creatief aan de slag te gaan met deze wereldse special edition Lego set. De speelset bevat een heleboel kleurrijke stenen en elementen, plus een unieke Lego tegel ter ere van het 60-jarig bestaan. De fantasie van een kind kan altijd uitgebreid worden met Lego stenen, hoe groot die ook is. Dit leuke speelgoed biedt verschillende moeilijkheidsniveaus, is zeer geschikt als starterset voor beginnende Lego bouwers en bevat 2 minifiguren. Wat zal jouw grote denker bouwen?

Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 5Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 6Lego Classic 10403 Werelds plezier - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • Omvat een mix van kleurrijke Lego elementen voor onbegrensd creatief speelplezier, speciale elementen waaronder wielen, vormen en ogen, plus een special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de Lego steen.
 • Met deze special edition Lego speelset kan je kind op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld.
 • De speelset biedt verschillende moeilijkheidsniveaus voor meer en minder ervaren bouwers.
 • Accessoire-elementen: een drietand, zwemvliezen, een helm, een walkietalkie, een camera, een landkaart, een piloothelm, een kippenbout, een glas, een waterijsje, een vis en een slang.
 • Deze leuke special edition speelset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.
 • Denk groots en bouw met Lego stenen!

Lego 10403 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 10403 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 10403 bouwinstructies.

LEGO CLASSIC 10403 WERELDS PLEZIER

 • Fabrikantcode: 10403
 • Adviesleeftijd: 5-99
 • Sub-thema: Classic
 • Aantal minifiguren: 2
 • Aantal onderdelen: 295

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Classic 10403 Werelds plezier of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Classic 10403 Werelds plezier. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen