728x90: Wehkamp Ad

Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC

De beste deal van vandaag

Lego

17,99

Product uit de handel

Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, zet de bouwbare Lego Speed Champions versie van de Fiesta M-Sport WRC

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 november 2021

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 17,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 17,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC

Speelset

Fabrikantcode 75885
Adviesleeftijd 7-99

Kenmerken

Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 203
Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC kopen?
Actuele prijs: € 17,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC van Lego Speed Champions is 75885. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-99 jaar. Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-99 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Aantal minifiguren / poppetjes

Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC - Afbeelding 1Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC - Afbeelding 2Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC - Afbeelding 3Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC - Afbeelding 4
Het aantal Lego Speed Champions minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC heeft in totaal 203 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Zet de bouwbare Lego Speed Champions versie van de Fiesta M-Sport WRC neer als displaymodel of race ermee! De auto is voorzien van een cockpit met ruimte voor een minifiguur, een afneembare voorruit, 2 verwisselbare motorkappen (waaronder een met spotlightelementen om bij weinig licht of s nachts te kunnen racen) en authentieke details. Dit coole speelgoed voor kinderen is inclusief een minifiguur.


IN DE DOOS

  • Deze Ford Fiesta M-Sport WRC om zelf te bouwen is klaar om te racen en voorzien van een cockpit met plaats voor een minifiguur een afneembare voorruit, 2 verwisselbare motorkappen (waaronder een met spotlightelementen), wielen met rubberen banden, transparante lampelementen, authentieke ontwerpdetails, racekleuren en racestickers.
  • Haal de voorruit eraf om de minifiguur achter het stuur te kunnen zetten.
  • Ook inclusief de helm van de Ford coureur.
  • Dit coole speelgoed is geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
  • De Ford Fiesta M-Sport WRC is ongeveer 6 centimeter hoog, 13 centimeter lang en 6 centimeter breed.
  • De alternatieve motorkap is ongeveer 5 centimeter hoog, 2 centimeter breed en 1 centimeter diep.

Lego 75885 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 75885 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 75885 bouwinstructies.

LEGO SPEED CHAMPIONS 75885 FORD FIESTA M-SPORT WRC

  • Fabrikantcode: 75885
  • Adviesleeftijd: 7-99
  • Aantal minifiguren: 1
  • Aantal onderdelen: 203

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen