728x90: Wehkamp Ad

Lego Technic 42078 Mack Anthem

De beste deal van vandaag

Lego

169,99

Product uit de handel

Lego Technic 42078 Mack Anthem kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, verken hypermoderne techniek en design met deze authentieke Lego Technic replica van de Mack

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 31 oktober 2021

Lego Technic 42078 Mack Anthem aanbiedingen

De wereld van Lego
Product uit de handel
Klant is koning
Tijdelijk uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 169,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 169,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Technic 42078 Mack Anthem

Speelset

Fabrikantcode 42078
Adviesleeftijd 11-16

Kenmerken

Sub-thema Technic
Aantal minifiguren Geen
Aantal onderdelen 2595
Lego Technic 42078 Mack Anthem kopen?
Actuele prijs: € 169,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Technic 42078 Mack Anthem

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Technic 42078 Mack Anthem van Lego Technic is 42078. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Technic 42078 Mack Anthem is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 11-16 jaar. Lego Technic 42078 Mack Anthem wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 11-16 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 1Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 2Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 3Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 4
De Lego Technic 42078 Mack Anthem valt onder de productlijn en thema technic. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Technic 42078 Mack Anthem het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het technic thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Technic minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Technic 42078 Mack Anthem wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal geen poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Technic 42078 Mack Anthem heeft in totaal 2595 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Verken hypermoderne techniek en design met deze authentieke Lego Technic replica van de Mack Anthem vrachtwagen met aanhanger. Dit model is ontwikkeld in samenwerking met Mack Trucks Inc. en bevat allerlei realistische technische details en functies, waaronder besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder motor met werkende zuigers en een draaiende radiatorventilator. De afneembare aanhanger heeft uitschuifbare steunvoeten, werkende landingspoten, gesynchroniseerde kraanarmen met de mogelijkheid om via de zijkant te laden en een laadbare container met vergrendelbare deuren. De bestuurderscabine heeft deuren die je kunt openen, verstelbare stoelen, een gedetailleerd dashboard, een stuur, zonnekleppen en een bed.

Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 5Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 6Lego Technic 42078 Mack Anthem - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • De truck heeft een levensechte, prachtig ontworpen carrosserie, besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator. De gedetailleerde bestuurderscabine heeft deuren die open kunnen, verstelbare stoelen, een stuur, een dashboard, zonnekleppen, een bed en verstelbare buitenspiegels.
 • Inclusief een afneembare aanhanger met uitschuifbare steunvoeten, landingspoten, gesynchroniseerde kraanarmen en een container met vergrendelbare deuren.
 • Ook inclusief speciale elementen met opdruk en het logo van de producent, plus een iconisch Mack bulldog-ornament voor op de motorkap en verschillende authentieke stickers.
 • Bewonder het realistische kleurenschema met grijs, zwart, wit en groen.
 • Zet de vrachtwagen in de juiste positie, laat de steunvoeten zakken en gebruik de gesynchroniseerde kraanarmen om de container vanaf de zijkant op de aanhanger te plaatsen.
 • Onder de motorkap vind je een gedetailleerde lijnmotor met 6 cilinders, bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator.
 • Via de zijpanelen krijg je toegang tot de brandstoftanks.
 • Deze geavanceerde Lego Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces.
 • De speelset bevat meer dan 2590 onderdelen en is geschikt voor kinderen van 11-16 jaar.
 • 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een replica van de beroemde Mack LR vuilniswagen.
 • Bouwinstructies voor de Mack LR vuilniswagen zijn beschikbaar via Lego.nl/technic.
 • De Mack Anthem vrachtwagen plus aanhanger met uitgeschoven kraanarm en landingspoten is ongeveer 27 centimeter hoog, 83 centimeter lang en 18 centimeter breed, en ongeveer 22 centimeter hoog en 15 centimeter breed met ingetrokken kraanarm en landingspoten.
 • De Mack LR met de vorken en container omlaag is ongeveer 19 centimeter hoog, 58 centimeter lang en 17 centimeter breed, en ongeveer 33 centimeter hoog met de vorken en container omhoog.

Lego 42078 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 42078 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 42078 bouwinstructies.

LEGO TECHNIC 42078 MACK ANTHEM

 • Fabrikantcode: 42078
 • Adviesleeftijd: 11-16
 • Sub-thema: Technic
 • Aantal minifiguren: Geen
 • Aantal onderdelen: 2595

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Technic 42078 Mack Anthem of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Technic 42078 Mack Anthem. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen