728x90: Gazelle Ad

Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping

De beste deal van vandaag

Lego

14,99

Product uit de handel

Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, laat de magie door je aderen stromen om de gestolen magische

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 55,-
Levertijd: Binnen 3-4 werkdagen. Spoed binnen 1-2 werkdagen.
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: dinsdag 18 januari 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 14,99?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 14,99

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping

Speelset

Fabrikantcode 41190
Adviesleeftijd 7-12

Kenmerken

Sub-thema Elves
Aantal minifiguren 1
Aantal onderdelen 149
Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping kopen?
Actuele prijs: € 14,99
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Fabrikantcode van Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping

Een fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping van Lego Elves is 41190. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt.

Adviesleeftijd

Voor Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping is er een aanbevolen leeftijd dat via regels wordt bepaald. De leeftijd voor dit product is afgestemd op 7-12 jaar. Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping wordt aanbevolen om te beginnen met spelen vanaf een leeftijd van 7-12 jaar. Uiteraard is het een advies en die kan in jou geval verschillen.

Thema

Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 1Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 2Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 3Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 4
De Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping valt onder de productlijn en thema elves. Deze groep producten heeft gemeenschappelijke kenmerken. Vind je Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping het toch net niet helemaal? Misschien bevalt een ander product uit het elves thema wel.

Aantal minifiguren / poppetjes

Het aantal Lego Elves minifiguren die je er bij krijgt is het eerste waar je naar kijkt als men de Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping wilt kopen. Consumenten willen in de regel veel ondersteunende karakters in een pakket zodat het goed speelbaar is en leuk neergezet kan worden. Dit pakket heeft in totaal 1 poppetjes (minifiguren).

Aantal onderdelen

De Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping heeft in totaal 149 onderdelen in de doos verdeeld over verschillende zakjes.

Laat de magie door je aderen stromen om de gestolen magische dagboekpagina terug te vinden met Emily Jones en Lumia de Arend! Deze spannende Lego Elves speelset bevat een volledig verstelbare en bouwbare figuur van een adelaar met ruimte voor een minipoppetje, een grot met draaiende schatkist en een bed dat ondersteboven hangt voor de vleermuis, plus een richel met een vleermuisglider met schijfschieter. Dit creatieve speelgoed is inclusief een minipoppetje en figuren van een vleermuis en een spin.

Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 5Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 6Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping - Afbeelding 7

IN DE DOOS

 • De speelset bestaat uit een grot met een bed en een draaibare kist die kan worden geopend, plus een richel bovenop.
 • Ook inclusief een volledig verstelbare en bouwbare figuur van Lumia de Arend met ruimte voor een minipoppetje en een vleermuisglider met schijfschieter.
 • Draai de kist in de opening van de grot om de gestolen dagboekpagina te onthullen.
 • Open het boek en schuif de pagina erin om hem veilig te bewaren.
 • Druk op de hendel aan de achterkant van de vleermuisglider om een spinnenwebschijf naar Emily Jones en de adelaar te schieten.
 • Accessoires: een boek, een pagina, een amulet, 4 kristallen, een bes en een stuk taart.
 • Dit leuke, creatieve speelgoed is geschikt voor kinderen van 7-12 jaar.
 • Er zitten nog meer geniepige kleine vleermuizen bij een aantal andere Lego Elves sets.
 • De adelaar is ongeveer 5 centimeter hoog, 15 centimeter lang en 12 centimeter breed met de vleugels en staart uitgeklapt.
 • De grot met glider is ongeveer 8 centimeter hoog, 6 centimeter breed en 5 centimeter diep.

Lego 41190 bouwinstructies

De bouwinstructies voor de Lego 41190 kan je op de officiële Lego website terugvinden. Officiële Lego 41190 bouwinstructies.

LEGO ELVES 41190 EMILY JONES EN DE ADELAARONTSNAPPING

 • Fabrikantcode: 41190
 • Adviesleeftijd: 7-12
 • Sub-thema: Elves
 • Aantal minifiguren: 1
 • Aantal onderdelen: 149

Kom je er niet uit bij het kopen van de Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze lego kopen pagina met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je lego of staat jouw lego keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze lego keuzehulp.

Prijzen vergelijken Lego Elves 41190 Emily Jones en de adelaarontsnapping. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen